Проблеми што денешните деца никогаш нема да ги разберат (90's and 00's problems)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Вкупно 1005 игри во само 2 дискети :P
Си го најдов и нинтендото, ќе треба да го испробам дали работи :D
DSC02739.JPG

Со другар бевме до Џамбо пред некој месец и ги видовме пиштолине на каписли, па он си купи еден.
Пиштолот е 30 денари, 72 каписли се 50 денари.
Се шинавме пукајќи кога излеговме, како шериф се осеќав дур пуцавме :pos:

@DaniBMW многу ми е позната онаа црнана дискета со сликичката од мики маус... дај кажи како се викаше играта :icon_mrgr:

@DaniBMW многу ми е позната онаа црнана дискета со сликичката од мики маус... дај кажи како се викаше играта :icon_mrgr:

Играта е Doki! Doki! Yuuenchi: Amusement Park. Сликата е Мики Маус.
Имаше и такви превари :toe:

И вакво пиштолче си купив пред 4-5 години и кога отидов на одмор прскав ко креле од тераса :kruna:
Прскам така 10 минути, дур не ми свика една жена од доле:
-Добро бе дечко, жива вода не направи, човек не може да си руча на тераса од тебе :pos::pos:

Шкартовина жива, за 30 денари од Џамбо толку е :D Повеќе течеше низ едно дупче, него ли што прскаше...

И вакво пиштолче си купив пред 4-5 години и кога отидов на одмор прскав ко креле од тераса :kruna:
Прскам така 10 минути, дур не ми свика една жена од доле:
-Добро бе дечко, жива вода не направи, човек не може да си руча на тераса од тебе :pos::pos:

Шкартовина жива, за 30 денари од Џамбо толку е :D Повеќе течеше низ едно дупче, него ли што прскаше...

7m имаа домет, по тоа беа најјаки :)

^ Овие се од оние шо ги праевме со ластик и шо "пукавме" со свиткани капачиња ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom