- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Реално на Балканот најдобри и најбројни се Делије и од Паок навивачите,Гробари се блиску до овие 2..ама немаат некоја константна голема бројка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За мене искрено нема подобри од Гробари..не знам за другите ги немам многу пратено ама онаква атмосфера како што прават Гробарите немам видено на друго место освен на Енфилд во Англија(навивачите на Ливерпул)...
Па секоја мајка си го фали своето дете така и ти очигледно навијаш за партизан и ливерпул па и то ти е нормално, мада треба малце повеке да обарнеш внимание и на др навијачки групи, па да ни поставуваш клип и коментираш ова го нема никаде НЕВИДЕНО дај не с..и. Па ке го нема ко и самио велиш дек не ги пратиш другите и ако не се лажам темата не е кој се најдобри навивачки групи.
Па секоја мајка си го фали своето дете така и ти очигледно навијаш за партизан и ливерпул па и то ти е нормално, мада треба малце повеке да обарнеш внимание и на др навијачки групи, па да ни поставуваш клип и коментираш ова го нема никаде НЕВИДЕНО дај не с..и. Па ке го нема ко и самио велиш дек не ги пратиш другите и ако не се лажам темата не е кој се најдобри навивачки групи.
Wikipedia :![]()
У Темишвару није било Гробара и Делија.
У Темишвару живи 30% Срба који навијају за Звезду или Партизан...Они су се сукобили са БББ.
То су БББ касније измислили како су се тукли са Гробарима и Делијама.
У ствари...полиција их је све утепала.
Знаеш шо значи за нив БББ или Торцида да истепаат Гробар и Делија.Wikipedia :
According to the last Romanian census, from 2002, there were 317,660 people living within the city of Timișoara, making it the fourth most populous city in Romania.
Of this population, 85.52% are ethnic Romanians, while 7.64% are Hungarians, 2.25% Germans, 1.98% Serbs, 0.96% ethnic Roma, 0.38% Bulgarians, 0.23% Ukrainians, 0.17% Slovaks, 0.11% Jews and 0.76% others.
?
сигурно сакал да каже дека од овие 1.98%,триесет посто навивале за Партизан или ЅвездаWikipedia :
According to the last Romanian census, from 2002, there were 317,660 people living within the city of Timișoara, making it the fourth most populous city in Romania.
Of this population, 85.52% are ethnic Romanians, while 7.64% are Hungarians, 2.25% Germans, 1.98% Serbs, 0.96% ethnic Roma, 0.38% Bulgarians, 0.23% Ukrainians, 0.17% Slovaks, 0.11% Jews and 0.76% others.
?
Е тоа не знам кој кого го тепал.Ма и 2 % да се им мавнаа саглам ќотек,2 или 30 % битно си го кркаа БББ![]()
Одвојте малце време да ги изгледате овие делови, случајно вчера на Дискавери фатив емисија но за Шкотските навиавчи, па одма си проверив нешто за балканов дали има. Има интервјуа со воџите на БББ, Торцида и со Гробари (го имате и Кими) само Звездашите не сакале да ги снимаат. Во 5 дела се работи за инцидентите меѓу нив и Хрватска вс Србија... Водител е момакот од Фудбал Фактори филмот.
АЛООООО документарциве се стари 3-4годин. Има 8 дела за навивачи од србија хрватска полска,амглија шкотска и др.
Wikipedia :
?
За мене искрено нема подобри од Гробари..не знам за другите ги немам многу пратено ама онаква атмосфера како што прават Гробарите немам видено на друго место освен на Енфилд во Англија(навивачите на Ливерпул)...
..погледнете што е атмосфера....
Сега го најдов јебигаАЛООООО документарциве се стари 3-4годин. Има 8 дела за навивачи од србија хрватска полска,амглија шкотска и др.