Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Земи упат за на уролог, не мора да значи дека е непоправливо, може да е во прашање пречка од хормонален карактер што ќе се реши со терапија.

И мене не ми е баш како шо треба последно. Опаднато либидо. Можно е да е нешто со тестостеронот? 19г.

Дали има некој лек за Варикоцела или само хируршка интервенција? (осеќам ко отечени вени кај левиот дел на скротумот) и од што може да произлезе?

Дали има некој лек за Варикоцела или само хируршка интервенција? (осеќам ко отечени вени кај левиот дел на скротумот) и од што може да произлезе?
Голема е?
Те виде колега? Ехо направи?

Голема е?
Те виде колега? Ехо направи?
Не , немам сеа за сеа ништо направено поради ова ситуацијава , ама планирам да идам ама сеа за сеа утешни некои одговори барам :/

Здраво. Од што може да пука кожичката на пенисот кај главичката? Се прават како мали линиички, како исечено, испукано...и обично поминуваат брзо, но последниов пат на мм му стојат можеби веќе недела дена. Поминуваа со миење со камилица и бебешка крема, вчера беше подобро, денеска при туширање кога ја повлекол кожичката наназад пак осетил непријатност и како нови да има...(сакам да слушнам мислење и совет, во случај некој да имал сличен проблем, а би посетиле и уролог). Фала ви :)

Zdravo jas imam 14 godini i napraviv sunet vo januar no ne mi e jasno zosto uste mi e sensitivna glavickata pr. Koga ke zavlecam na krajta boli ili koga ke go stavam u gaki boli da se dopira glavickata

Здраво
Дали е нормално после ејакуација да е осетлива главата и при допир дури да се осеќа како мала болка?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Здраво
Дали е нормално после ејакуација да е осетлива главата и при допир дури да се осеќа како мала болка?

Не е ништо страшно.. Тоа е од прекумерно триење.. Одмори го стојко некој ден и користи лубрикант

Не е ништо страшно.. Тоа е од прекумерно триење.. Одмори го стојко некој ден и користи лубрикант
Ова го имам со години,од кога знам за мене. После свршување осетлива е главата пример ако посилно притиснам ќе забележам како мала болка (незнам како да го опишам можеби не како болка повеќе како осетливо на допир допир) трае 20,30 секунди потоа нема ништо. Нормално е тоа да се дешава?

Zdravo jas imam 14 godini i napraviv sunet vo januar no ne mi e jasno zosto uste mi e sensitivna glavickata pr. Koga ke zavlecam na krajta boli ili koga ke go stavam u gaki boli da se dopira glavickata
Infekcija e mislam, isto se pravev vo januari nemam nikakov problem sega.

Уште сунет се нарекува процесот на циркумизација на машкиот полов орган?(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom