Ја неам хемороиди. Пробај па споделиА хемороиди лечи?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја неам хемороиди. Пробај па споделиА хемороиди лечи?
Леле Говинда како ми го спушти, како ќе спијам вечерЈа неам хемороиди. Пробај па сподели![]()
Ама сте досадни со тие "теории на заговор". Тај термин е измислен од тие истите шо ја раководат политиката у цел свет. Е наивно е како и верувате и невероватно е како сте слепи за медицината кога и покрај сите иновации и напредок наместо поздрави луѓето се се повеќе болни. Доктори хирурзи ја употребиле содата за уништување на тумори и ракови.Леле Говинда како ми го спушти, како ќе спијам вечер
Факт е дека сода бикарбоната има антисептично дејство, во тек на WWII во недостаток од други средства користеле раствор од сода за стерилизирање на операционите сали.
Меѓутоа да се каже дека лечи рак е, во најмала рака, наивно и неедуцирано.
Држи се до медитација и јога, а теориите на заговор пролиферирај ги во подфорумот Мистерии љубазно те молам.
Кој, каде, кога?Ти.
Секаде.
Секогаш.
... мисли на покачување на Ph !Не си ваљда сериозен
...не би рекла дека е наивно, само малку неразбирливо објаснето, алкална средина е за нив (канцерогени клетки) опасност за опстанок, сода бикарбона дава алкална средина, па во тој контекс се мисли да малку сода бикарбона за телото земена растворена во вода во тек на денот ограничено време има бенифит во многу работи!Меѓутоа да се каже дека лечи рак е, во најмала рака, наивно и неедуцирано.
Vaka imam 15 godini goleminata na penisot mi ok ali imam mal problem koga penisot ne mi e vo erkcija kozata izleguva do glavata ali koga mi e vo erekcina se uste ostanuva pokriena glavata i nemozam da ja izvlecam kozata na nazat dali e to ok ili.. sovet nesto
Да се сечи.
mozam ali do polovina
Автоматски споено мислење:
Fimosisздраво едно пршање кога ке ја вратам назад кожичката и кога ја фаќам главичката многу е чуствителна имам како болка при допир, не можам така да ја оставам отворена главичката има некоја маст за мачкање или ако ја оставам отворена дали би се намалила таа болка или осетливоста ? фала однапред
Возраст?здраво едно пршање кога ке ја вратам назад кожичката и кога ја фаќам главичката многу е чуствителна имам како болка при допир, не можам така да ја оставам отворена главичката има некоја маст за мачкање или ако ја оставам отворена дали би се намалила таа болка или осетливоста ? фала однапред
Аман бе, како така одма знаеш? Полека со дијагнозатаFimosis
здраво едно пршање кога ке ја вратам назад кожичката и кога ја фаќам главичката многу е чуствителна имам како болка при допир, не можам така да ја оставам отворена главичката има некоја маст за мачкање или ако ја оставам отворена дали би се намалила таа болка или осетливоста ? фала однапред