Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
дали ти е напаравен антибиограм и како/каде ти го „пронајдоа“ ?
Да да спрема тоа ми даваја антибиотици на гланс ми го најдоја ми лепеше кожата и сеуште ми.лепи како сува ми стое
Читав на нет за соулбитрат чај и порачав од германија искуства шо прочитав од чајот најмногу има задоволни многу гнасна бактерија

Здраво дечки. Вчера на сред мокрење осетив силна болка и печење на врвот од пенисот. Наредното мокрење беше доста непријатно премногу ме печеше па морав да се воздржвам.. На самата главичка кај процепот од десната страна има мала црвена линија која не ме боли нити е потечено. Матичниот лекар ми препиша бактрим сметајки дека се работи за некоја бактерија. Бидејки ми беше незгодно мокрењето од простум тоа го правам од седечка положба. Сега печењето го нема меѓутоа заприметив дека урината излегува низ таа пукнатина на процепот од главата. Ме фаќа паника што може да биде.

Здраво дечки. Вчера на сред мокрење осетив силна болка и печење на врвот од пенисот. Наредното мокрење беше доста непријатно премногу ме печеше па морав да се воздржвам.. На самата главичка кај процепот од десната страна има мала црвена линија која не ме боли нити е потечено. Матичниот лекар ми препиша бактрим сметајки дека се работи за некоја бактерија. Бидејки ми беше незгодно мокрењето од простум тоа го правам од седечка положба. Сега печењето го нема меѓутоа заприметив дека урината излегува низ таа пукнатина на процепот од главата. Ме фаќа паника што може да биде.

Преку глава му е од само да моча...
Не те разбрав добро за пукнатината кажа дека има црвена линија погоре во текстот не и пукнатина

Некаква повреда? Која возраст си?

Здраво.Дали знае некој зошто пенисот кога ми е во ерекција е со,нормална големина(13,14цм) а кога не е ,скоро и да го нема? причина,и дали е нормално? :(

Преку глава му е од само да моча...
Не те разбрав добро за пукнатината кажа дека има црвена линија погоре во текстот не и пукнатина
Таа линија е всушност новото каналче и на крајот од линијата е пукнатината што првично ме печеше и сега преку истата излегува урина... Сум немал некоја повреда вака да сум осетил нешто...[DOUBLEPOST=1531952071][/DOUBLEPOST]
Некаква повреда? Која возраст си?
Сум немал повреда а да сум свесен за неа... Иначе 24 години

Здраво.Дали знае некој зошто пенисот кога ми е во ерекција е со,нормална големина(13,14цм) а кога не е ,скоро и да го нема? причина,и дали е нормално? :(
Случајно да не имаш вишок килограми односно вишок масно ткиво во тој предел па во нормална ситуација масните наслаги под кожата го надвладуваат и тој всушност е „прелиен“ со нив.
Таа линија е всушност новото каналче и на крајот од линијата е пукнатината што првично ме печеше и сега преку истата излегува урина... Сум немал некоја повреда вака да сум осетил нешто...[DOUBLEPOST=1531952071][/DOUBLEPOST]
Сум немал повреда а да сум свесен за неа... Иначе 24 години
Друже не само на матичен мислам дека треба да појдеш и на специјалист, не е ова заб па расипан е ќе го извадиме, испитај детално и на вистинско место.

Случајно да не имаш вишок килограми односно вишок масно ткиво во тој предел па во нормална ситуација масните наслаги под кожата го надвладуваат и тој всушност е „прелиен“ со нив.

Друже не само на матичен мислам дека треба да појдеш и на специјалист, не е ова заб па расипан е ќе го извадиме, испитај детално и на вистинско место.
Не,немам проблем со вишок килограми и сл. (n)

Веројатно мислиш мал кога не е во ерекција, а не како да го нема :LOL: инаку нормална работа е

https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-a-grower-and-a-shower
https://melmagazine.com/the-truth-behind-grower-vs-shower-d0860fa2a7ca

Веројатно мислиш мал кога не е во ерекција, а не како да го нема :LOL: инаку нормална работа е

https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-a-grower-and-a-shower
https://melmagazine.com/the-truth-behind-grower-vs-shower-d0860fa2a7ca
Да речеме како на дете од 5 години :LOL: а истово ми се случува и со тестисите во текот на денот ми се вовлекуваат,ги снемува ,а некад па ми се ептен изразени. врска неам што се дешава и дали е нормално :unsure:

Да речеме како на дете од 5 години :LOL: а истово ми се случува и со тестисите во текот на денот ми се вовлекуваат,ги снемува ,а некад па ми се ептен изразени. врска неам што се дешава и дали е нормално :unsure:
Слаба циркулација.
Вежбај.

Слаба циркулација.
Вежбај.
Па скоро секој втор ден вежбам.Ама незнам има денови каде што се е нормално и тоа трае моментално . После тоа и едното и другото се губи. Јас се помирив со тоа иако ми влијае психички и на самодоверба,ама вчера приметив дека се беше нормално ,дури и повеќе од очекуваното.и си реков чим на моменти е нормално(мн ретко) а после тоа пак се враќа по старо,има зошто тоа е така.

Нормално 14-16см. Кога не е во ерекција и е под 7см е мало и не е нормално. Како може некој да каже дека е нормално да имаш нешто што не се ни познава, смоки 2-3см.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

...кога нешто не е нормално тогаш имаме болка или кога ќе го користиме тоа нештото чувствуваме нелагодност, непријатно чуство,болка, така телото реагира и ни кажува дека нешто не е во ред и не е нормално!
ти тоа го немаш, ти само мислиш на нешто зошто е така, е па еве зошто е така ! :misticen:
... постојат неколку вида на пениси,
прва група
, најчесто до 80% од мажите го имаат „пенисот кој расте“ за време на ерекција дури и до 10 цм повеќе дополнително од кога е опуштен, а кога е спаднат е многу помал,
втора група
на мажи со „секогаш ист пенис“ тие имаат голем пенис на пример 14 цм кога им е во мирување, но кога доаѓа до ерекција истиот пенис останува пак со иста големина од 14 цм само што се „стврднува“!
трета група
на мажи имаат „криви пениси“ т.е. за време на ерекција пенисот се накривува на една страна, но кога ќе спадне и опушта се исправува и изгледа право, се накривува дури само при возбуда,
четврта група на мажи кои имаат „големи пениси“ се мисли за пенис во ерекција над 17 цм, но многу е важно дали знае да ја искористи таа надареност да ја задоволи жената,
петта група
на мажи кои имаат пенис помалку од 7,5 цм кога е во ерекција спаѓа во група на мажи со мали пениси, но тоа не значи дека не може да ја задоволи жената ако знае која поза да ја примени т.е. важна е техниката иако е мал жената го чувствува како поголем во пенетрација,
шеста група
мажи кои имаат „непредвидливи пениси“ односно не ја постигнуваат ерекцијата тогаш кога треба, најчесто од психичка, стресна состојба!
:)
е сега, пронајди се во која група си? ... дефинитивно си во прва група! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom