Проблем со копче од тастатура на лаптоп

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го имаш копчето и оние механизмите пиши пп да ти дадам инфо каде да ти помогнат.

Го имаш отепано од дркање пред лап топов:)

Иначе, најзаебана ствар кај лап топот ти е тастатурата и мониторот. Мониторот доволно е мал удар за да истечи некој пиксел и да си ја траскаш главата за поправка поскапа и од самиот лап топ. Тастатурата ништо не е поарна, јас имам Dell Mini Inspiron, случајно сум заспал со лап топот следниот ден мониторот беше пукнат ко да преживеал втора светска војна. А да биди малерот уште поголем па, следното утро ко станав ми се истури на грешка чаша вода, што морав да ја отворам тастатурата да ја исушам, и сега ела намести ги копчињата како што треба. Поправка - 3500 денари за нова тастатура, а дисплејот 100тина евра.Лап топ- не благодарам:)

Мојот лаптоп не е исклучен понегогаш и по една недела па мониторот нема гајле 3 години, што кинески лаптоп ти подметнале?

Мојот лаптоп не е исклучен понегогаш и по една недела па мониторот нема гајле 3 години, што кинески лаптоп ти подметнале?

Не ти текнува дека можеби го бутнал у спиење па затоа? -.-

Не трескај зелени пишав погоре дека го лупнав малце екранот али брзо цркна. Dell Mini inspiron, не е кинески али лап топ е нежна ствар за мене.

Цела тастатура за едно копче не се исплати да менуваш. Пробај оди до PC Doctor (така нешто им се викаше фирмата) се наоѓаат во ГТЦ втор кат. Или до Анхоч.

Не трескај зелени пишав погоре дека го лупнав малце екранот али брзо цркна. Dell Mini inspiron, не е кинески али лап топ е нежна ствар за мене.
Кинески ти е :) мојот до сега 3 години е, паѓал од 2 метра, тастатурата не откажало ништо и е ко нов, а фиџицу сименс е што се смета за послаба марка од дел.

Кинески ти е :) мојот до сега 3 години е, паѓал од 2 метра, тастатурата не откажало ништо и е ко нов, а фиџицу сименс е што се смета за послаба марка од дел.

Абре не е кинески, го проверив на официјалната страна на дел по срискиот број го има:)

Мојата стрелка откажа. На криво е.
Кога прочитав низ темава дека треба цела тастетура да се менува, му опнав на копчето изолир црна трака. :ROFLMAO:
Ќе го носам и на сервис, али ако нејќе, нек си стои траката, барем у тон е со копчето. :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom