Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имаш отепано од дркање пред лап топов
Иначе, најзаебана ствар кај лап топот ти е тастатурата и мониторот. Мониторот доволно е мал удар за да истечи некој пиксел и да си ја траскаш главата за поправка поскапа и од самиот лап топ. Тастатурата ништо не е поарна, јас имам Dell Mini Inspiron, случајно сум заспал со лап топот следниот ден мониторот беше пукнат ко да преживеал втора светска војна. А да биди малерот уште поголем па, следното утро ко станав ми се истури на грешка чаша вода, што морав да ја отворам тастатурата да ја исушам, и сега ела намести ги копчињата како што треба. Поправка - 3500 денари за нова тастатура, а дисплејот 100тина евра.Лап топ- не благодарам![]()
Мојот лаптоп не е исклучен понегогаш и по една недела па мониторот нема гајле 3 години, што кинески лаптоп ти подметнале?
Добро.Не ти текнува дека можеби го бутнал у спиење па затоа? -.-
Мојот лаптоп не е исклучен понегогаш и по една недела па мониторот нема гајле 3 години, што кинески лаптоп ти подметнале?
Ah tie lagi, lagi, pusti lagi... ili i vrz kamerata si experimentiral nestoТоа белото од камерата од телефонот е иначе
Кинески ти еНе трескај зелени пишав погоре дека го лупнав малце екранот али брзо цркна. Dell Mini inspiron, не е кинески али лап топ е нежна ствар за мене.
Кинески ти емојот до сега 3 години е, паѓал од 2 метра, тастатурата не откажало ништо и е ко нов, а фиџицу сименс е што се смета за послаба марка од дел.