ED & Condoms
I'm a young, healthy dude in my twenties. I exercise regularly and I have a typical college student diet.
I don't have any problems getting aroused or getting an erection. But I sometimes have a problem keeping an erection during coitus. That basically means I u
sually lose my erection when putting on a condom. So, I've always hated using condoms for this reason.
Пази не е невин а губи ерекција за време на коитус поточно за време на активно е*ење
губи ерекција што остава едно објаснение
Значи важно е
А Гоки како што кажа се спрема за прв контакт и очигледно како ќе реагира организмот на анестетикот е јасно-мислам механизмот е тој на блокада ма сигналите.
И не се единствен пар-овде ножеш да прочиташ мколку само се бжалат на ист
проблем.
Само да бидеме јасни еректилната дисфункција е отфрлена од игра,не дека е млад туку ниту имал симптоми со притисок,срцеви пробчеми и најважеб доказ дека не,а еректилна ндисфункција е двојната јака ерекција за време на предиграта.
Страв-дај жити се не ме зезај,да кажеш возбуда,неизвесност вриење на хормини ОК ќе се разбереме ама СТРАВ????
Страв од што??
Очоигледно е дека нема страв бидејќи не еднаш туку два пати добил ерекција така да психолошкиот проблем е Ирелевантен,не велам дека нема страв но не велам дека има страв кај СИТЕ а стравот е воглавно неоснован и не ми звучеа како да се исплашени бидјќи имале суоер предигра.
П.С Би сакал да го разгледаш ова
Ова е една од ретките на кои им текна дека треба иновација а и соаѓа меѓу попознатите
фирми.
Очигледно46% не е малку,и јас лично имам осетено ека филингот да сексаш со кондом е ептен нискоинтезивен баш од анесретиците,па мајке му маваш,маваш час и пол,два па веќе си препотен а цело тело болида не ги спомнувам бутовите,еднаш така после долготраен секс на езери назад појдов во брза помош да кукам за болки(и не лк лажев)-настрана пливање,па добив кетопрофен и фала богу за пола час болките исчезнаа исти и киселината.
--- надополнето: 9 август 2012 во 19:13 ---
Ова е точно али носи јаки сајд ефекти,мој колега не можеше(мхх не можеше) како што ми кажа имаше мака за фулл ерекција и јас знаем дека помеѓу крајот на тестисите има мал дел кој е условно речено сензитивен а пошто негов родител работи во Болница ми донесе хирушки ракавици,и немаше 5 минути масажа доби целосна ерекција,помал од мене некоку години но оваа масажа што ја направив му помогна и ден денес ми е благодарен-ама ако дознае женска му за методата има да ме УБИЕ,имено ја тера неа со јазикот да му го стимулира тој дел т.е со јазик да го масира пределот помеѓу тестисите и некои 4-5ЦМ накај аналниот отвор хех свашта...ма кај ако дознае како што е тврдоглава ќе ме убие,али многу се сакаат а без секс љубовта не ја бива.
--- надополнето: 9 август 2012 во 19:18 ---
Препорачливо е кај оние кои страдаат од поредвремено сврпување(ејакулација да час-два пред чинот мастррубораат со цел да е испразнат и да не ејакулираатбппредвреме,и јас така правев додека со јазикот уживав во вагинален џус а паралелно си маструбирав,не дека умав проблем,туку за да трае подолго големата магија.