Проблем со ерекцијата при користење на кондом

• Креатор на темата Креатор на темата goki92
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е точно али носи јаки сајд ефекти,мој колега не можеше(мхх не можеше) како што ми кажа имаше мака за фулл ерекција и јас знаем дека помеѓу крајот на тестисите има мал дел кој е условно речено сензитивен а пошто негов родител работи во Болница ми донесе хирушки ракавици,и немаше 5 минути масажа доби целосна ерекција,помал од мене некоку години но оваа масажа што ја направив му помогна и ден денес ми е благодарен-ама ако дознае женска му за методата има да ме УБИЕ,имено ја тера неа со јазикот да му го стимулира тој дел т.е со јазик да го масира пределот помеѓу тестисите и некои 4-5ЦМ накај аналниот отвор хех свашта...ма кај ако дознае како што е тврдоглава ќе ме убие,али многу се сакаат а без секс љубовта не ја бива.

Многу е благо стимулација со јазик. Треба добро да се притисне местото, со добро притискање го масираш делот со доста жили и нерви (од таму доброто чувство), а низ истиот дел, пенисот се полни со крв (hence има ерекција). Со прсти е подобро да се масира, и девојката ако толку го сака човекот, треба прстите да ги искористи, а јазикот да го чува за погоре :D

Благодарам на одговорите! Дали е можно од од бензокаинот да има некои подолготрајни несакани ефекти?

Благодарам на одговорите! Дали е можно од од бензокаинот да има некои подолготрајни несакани ефекти?

Можни се алергиски реакции кои минат после престанувањето,абе ти углавно ја ќари женска ти сега немај мака а можеби и не ти е од кондомот.

Најдобри се оние кои се најтенки т.е сим,барем за машкото,најфилинг имаш а и малку ребрасти по можност за вагинална стимулација имаш избор помеѓу,тројан и спортекс-они имаат избор и од двата типа али ќе купиш од аптека,и сега не кажа како помина?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom