Пробав да се самоубијам

• Креатор на темата Креатор на темата 100janov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мн педерски типчето кидна, дали му помина меракот со тролањето или па стварно се сјеба којзнае...
битно ние се потрудивме да го разубедиме, па сеа има господ па нека суди :)
Можно е све. Сепак подобро да е трол него ли стварно да се самоубил или да е во некое очајно стање па да неможе ни до компјутер да стане да напише порака (да нема воља)

мн педерски типчето кидна, дали му помина меракот со тролањето или па стварно се сјеба којзнае...
битно ние се потрудивме да го разубедиме, па сеа има господ па нека суди :)

или џаоло да се радува
thats-the-evilest-thing-i-can-imagine-meme-template.jpg

Можно е све. Сепак подобро да е трол него ли стварно да се самоубил или да е во некое очајно стање па да неможе ни до компјутер да стане да напише порака (да нема воља)
Не! Сепак подобро е татко му да го издркал него ли шо го напраил!
незнам дали си го читал и колку си у тек : )

Не! Сепак подобро е татко му да го издркал него ли шо го напраил!
незнам дали си го читал и колку си у тек : )
Прочитав све што тој напиша и едно 50% од сите постови во оваа тема и стварно јас никад немаше да бидам депресивен само заради тоа што сум во Софија.

Прочитав све што тој напиша и едно 50% од сите постови во оваа тема и стварно јас никад немаше да бидам депресивен само заради тоа што сум во Софија.

Секој е различен. На една иста ситуација можеш да посведочиш милион различни реакции. Сите ние имаме слаби точки и не е ниту убаво, ниту продуктивно да ги омаловажуваме, па макар и на најдобронамерен начин, туѓите страдања. Не сме поминале низ истото, не ги знаеме деталите и не би требало да носиме заклучоци за туѓи животи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom