Пробај да не се насмееш

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2: abeee aj mozi ne mu odi angliski ama znaj matematika...znaj kolku pati treba da reci TEN...a i baska to zivej samo za vikendi...samo Sunday i Saturday gi znaj od denojve :pos2::pos2:
ali i toa ako ne vi e smesno na ona mavanje da ne se nasmejte e neznam kako mozite :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мене пак ич не ми беше смешно:toe:

Пробав да не се насмеам. И ми успеа. :icon_lol:

На тие што не им е смешно едноставно не постирајте тука најдете си соодветна тема:uvo:

На тие што не им е смешно едноставно не постирајте тука најдете си соодветна тема:uvo:
Океј, значи само коментари со хахахаха, хихихихи, хухухуху:pos2::pos2: се прифаќаат на темава?

Не да не е смешно, туку и глупаво е и досадно :uvo:
Ај на тие што им е многу смешно нека кажат на што се смеат?? НЕ знаат ни тие. На тен тен тен??? ццц

браво за клипчево се изнасмеав.

Не да не е смешно, туку и глупаво е и досадно :uvo:
Ај на тие што им е многу смешно нека кажат на што се смеат?? НЕ знаат ни тие. На тен тен тен??? ццц

ако овоа не те насмеа тогаш што те насмејува тебе?
а
а
а
дај отвори тема за нешто што е смешно ако овоа не е.

клипов не ми е ништо посебно... можда у живо да го слушаш како збори англиски типот, ке биде смешно ама овака како клип не е смешен...

На вакви смешки не би можел да не се насмеам затоа ќе излезам од темава. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::drk:

Вакви работи би можела да гледам по цел ден, обожавам да се смејам...
тен-тен :vozbud::pos2:

тен тен уан(21), тен тен три(23)...тен тен тен(30)...стигнува до сто, збунета фацка. кажува тен тен тен и брои на рака уште колку пати треба да каже тен
хахахахахаха:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
којзнае колку ќе ми беше модар газот да бев таму:pos2: :pos2:

ten ten ten... на тие што не им е смешно видеото, сигурен сум дека и вие така броите и ништо не ви е чудно. Не било смешно видеово, е не бе, вие лепотани невидени сте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom