Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
prvi impresii:
Zverska grafika, mnogu podobrena od lani
Podobreni realni podavanja, i realno trcanje...( go podobrija forot glupav od demoto)
Debilni navivanja(cekame patch)
Golmanite se popametni, ama pravat i greski, sto e i normalno

se na se super e pes 2010, gi opravda moite ocekuvanja:vozbud:

prvi impresii:
Zverska grafika, mnogu podobrena od lani
Podobreni realni podavanja, i realno trcanje...( go podobrija forot glupav od demoto)
Debilni navivanja(cekame patch)
Golmanite se popametni, ama pravat i greski, sto e i normalno

se na se super e pes 2010, gi opravda moite ocekuvanja:vozbud:
Тука не се сложувам,кај мене ептен ама ептен слабо бранат секој 2 шут е гол и да на Топ Плејр играм изгледа остануваат исти како од демото.

Тука не се сложувам,кај мене ептен ама ептен слабо бранат секој 2 шут е гол и да на Топ Плејр играм изгледа остануваат исти како од демото.
Не се исти, подобрени се. Али пак смрдат. Останува тоа за наредната година.

Приметивте дека нема фаули ? Тоест има, али треба старт за 3 години затвор за да биде фаул.

Не се исти, подобрени се. Али пак смрдат. Останува тоа за наредната година.

Приметивте дека нема фаули ? Тоест има, али треба старт за 3 години затвор за да биде фаул.
А за обично гурање дава и жолт картон,безвезе.

Мене никад вака брзо не ми идело со преку 600 кб/с ми одеше...:vozbud:
Едит: Иначе фала!

Абе ај дајте ми торрент за играва да ја стаам на даунлоад до утре да се симне да ја играм... фала однапред... :smir:

дали знае некој кога ќе искочи играва за PS2 ?:helou:

Шо и е на играва? Ко успорен снимак е, ке стиснам за пас или шут после 2 секунди подава/шутира. Да не е докај мене нешто?

Шо и е на играва? Ко успорен снимак е, ке стиснам за пас или шут после 2 секунди подава/шутира. Да не е докај мене нешто?

Заради тоа што има измени во додавањата....ако играчот не е добро завртен на таа страна кеј што сакаш да додадеш...му треба време да се поднамести

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom