Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што ќе кажете за ова?

PES 2010 Demo Balkan Patch

Included Teams:

* Bosnia & Herzegowina
* Montenegro
* Croatia
* Serbia
* Slovenia
* Macedonia

Features:

* Correct squads
* Faces for almost all players
* Real kits, numbers & fonts
* Correct player stats
* Correct line-ups
* Correct emblems
* Nike Total 90 Omni ball
* Correct chants (for BIH, MNE, SRB, CRO)
* Replay logo
* Adboards
* Match takes 10 minutes + possibility to shots penalty after 90 minutes draw

projekt6a.jpg

Линкови барајте само преку репутација :devil3:

Се шалам, сеуште нема линк за download :)

Да да, Мац)) страна предходно пишав за ова разговарав со дечките да не им треба помош за Македонија, рекоа дека имале се спремно али отворени се за соработка, па за следните изданија кој сака може да се вклучи.
Инаку вчера ми кажаа дека patch-ов ќе го аплоадирале ДЕНЕС:vozbud:, па ко ќе има линк че го постирам:salut:

* Correct chants (for BIH, MNE, SRB, CRO)

Ја би сакал и Македонски да има ако е можно :)

После 7-8 саати проба на демово со еден другар, можам да заклучам дека според мене ова е најдобрата ПЕС до сеа, сите сум ги играл до сеа што беа, но оваа ме воодушеви у секој смисол, едвај чекам да искочи одма ја зеам.

Не знам како може ова некој да го пише.

Како прво, ова демо на PES е преполно со багови...од каде да почнам, хм, дали од дегените во одбрана кои ако не ги контролираш стојат како дрвени кукли, или пак од тој еден шупак што компјутерот го контролира и прави пенали(клизачи) во шеснаесетник.
После, голманите се комедии, ако пример иде топка накај нив, но некој од нивните одбранбени треба да ја фати - се пали скрипта во која голманот ја пропушта топката. И ај, тоа е океј, но што со тоа кога одбрамбениот треба да ја фати, али не може да ја стигне?
Епа тогаш...гол. Прилично дегенски гол и тоа - баш сега ми се случи од нафрлање од пола терен.

Други работи треба да се твикнат - да, напаѓачите потешко трчаат со топка, но и на ист начин трчаат и одбранбените, што е прилично дегенски и тешко да земеш топка...бидејќи клизаат како да отишле на Плаја Виста да се лизгаат.
Фаулите се намалени, ама од друга страна за обично буткање во шестнаесетник, се суди пенал.
Тоа со оценките исто мора да се среди, да се врати хексагонот.
И дури после ова, ќе може комотно да речеме дека е најдобра пес досега.

Вака е некаде помеѓу 2008цата и 2009ката.

Само уште нешто како да го снимам пачот во пес ???

Го симна ли некој овој пач Иван што го стави ако го симнал некој нека даде скриншотови да видиме каков е

Само уште нешто како да го снимам пачот во пес ???

Го симна ли некој овој пач Иван што го стави ако го симнал некој нека даде скриншотови да видиме каков е

Јас го симнав, добар е - односно мудар и солиден.
Ги има повеќето играчи (не сите), некои оценки се сјебани (како на пример оние на Роналдо и Кака), некои лица се промашени...но, се на се, повеќе мерак ми прават овие тимови него Италија, Франција бла бла :)

Јас го симнав, добар е - односно мудар и солиден.
Ги има повеќето играчи (не сите), некои оценки се сјебани (како на пример оние на Роналдо и Кака), некои лица се промашени...но, се на се, повеќе мерак ми прават овие тимови него Италија, Франција бла бла :)

А како се снима пачот???

А како се снима пачот???

А дали ти го СИМНА пачот?

Значи, да ви објаснам Логика 101: Ако некогаш налетате на некоја работа за која нема упатство - обично толку е лесна што не ти е ни потребно упатство. И место да спамирате теми уште пред да симнете со "КАКО, ОМГ ОМГ КАКО?!?!??!?!?!", симнете и пробајте сами, да видите за што станува збор.

Уопште не се замарам да ти кажувам како, кога не си се ни помачил да го симнеш.
Али за да те испоштувам, еве вака: Прво го кликаш линкот на Иван1реал, потоа го впишуваш кодот, па чекаш 45 секунди и кликаш Download. Потоа ексктрактираш со Винрар (1 фајл има внатре) и тоа е setup-от. Го кликаш ДВА ПАТИ, стискаш Next и чекаш да се инсталира.

Аман.

Пачот ич не е добар се е измешано фаците,бројките,играчите се измешано.На пример Marcelo од Реал има фаца на Ronaldinho,Drogba игра среден ред,Ashley Cole игра во Барса на местото на Abidal и многу други грешки.Мене лично не ми се допаѓа и го вартив на сатро ако имате некој среден пач ставете линк

Пачот ич не е добар се е измешано фаците,бројките,играчите се измешано.На пример Marcelo од Реал има фаца на Ronaldinho,Drogba игра среден ред,Ashley Cole игра во Барса на местото на Abidal и многу други грешки.Мене лично не ми се допаѓа и го вартив на сатро ако имате некој среден пач ставете линк
Играј си на старо ти пишаа горе дека нешто има помешано на твоја одговорност беше

Он:Еве едно аматерско направено видео од мене со некои голови и промашувања:)нема некој добар квалитет ама може да се види.

Излезе пачот од Пес-Балкан, на пачот ги има, Македонија, Србија, Црна Гора, Хрватска.

Download Verzija 1.0

Part 1
filefrontnew.png

Download - 521MB - Online
Part1

Part 2
filefrontnew.png

Download - 10,2MB - Online
Part2 - English

filefrontnew.png

Download - 10,2MB - Online
Part2 - German

Alternative (preko AFS Explorer)
preporucujemo samo expertima sa AFS iskustvom (bez exe fail i navijanje)
filefrontnew.png

Download - 33,3MB - Online
Part1

sestarda.jpg

Да го испоштовам колегата Иван1Барса, ова Реал зашто ни го даде пачот :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom