Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1.jpg

2.jpg

3.jpg

As you can see, the included teams are:

• Arsenal
  • Manchester United
  • FC Barcelona
  • Real Madrid
  • Inter
  • Juventus
The patch will be released before the end of this week and will include:

• correct squards
  • correct player stats and numbers
  • correct line-ups
  • Champions League adboards and scoreboard
  • CL Menu
  • CL sleeve patches
  • CL kits, numbers and fonts
  • faces for all players
  • and much more...

Наскоро... :)

Еве најдов еден пач не сум го инсталирал ако сака некој нека го инсталира па нека каже каков е http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/champions-league-mock-graphics-by.html

M!K! напиша:
Еве најдов еден пач не сум го инсталирал ако сака некој нека го инсталира па нека каже каков е http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/champions-league-mock-graphics-by.html

Али за ова требало АФС Експлорер за инсталација.

screen10q.jpg

Графиката :vozbud::vozbud:

Не очекував дека in-game ќе има волку ѕверска графика.Едвај чекам за целата игра.

п.с еве линк за AFS Explorer

Тоа е пачот што го покажа Иван ако не се лажам ај ќе симнам па ќе кажам дали е добар,секако ако успеам да го инсталирам.

Тој е пачот, афс ви треба само за графиката, за играчите, дресовите и тимовите се копираат само тие три фајла.

Ај малце подетално објаснете како се инсталира со афс

Извинете што го пишувам овој пост овде, но не гледам тема за ПЕС 6. Сакав да прашам дали некој може да ми даде линк за симнување на ПЕС 6 со пач од оваа сезона (дресови, трансфери ...). Одкако некој ќе ми одговори слободно бришете го постов.

го имам инсталирано пачов и супер е во врска со афс има упаство ја се разбирам од пес а и за почетниците не е толку тешко

Еве пач каде што ги има Ман. Јунајтед, Ман. Сити, Челзи, Ливерпул, Арсенал и Тотенхем

big.jpg

Даунлоад ТУКА

Абе штом го има Арсенал мора да се спушти:vozbud::kez:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom