Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
wowscape е офлајн, или кај реалм-листата е нешто променето? Ако има некој што знае, нека каже нешто тука, или... не можам да влезам 2 дена по ред.

И јас неможам да се ставам.

Но, ако ги читаш форумите, ќе видеше дека ги поправаат серверите.

Денеска би требало да бидат онлине.

Дај кажете некој пиратски сервер САМО ЗА ПВП и да е на ВОТЛК ...( неможам ретаил од дома јебига некојпат е досадно :))

Абе ако имате проблеми со Вовскејп само кажете...играм три години на серверот и редовно читам форуми... и имам левелирано над 25 карактера на вовскејп и по еден на вовкрак и легион..

Абе ако имате проблеми со Вовскејп само кажете...играм три години на серверот и редовно читам форуми... и имам левелирано над 25 карактера на вовскејп и по еден на вовкрак и легион..

Дали знаеш кога ќе го средат серверот? Имам паладин тенк 70 левел и немам играно од кога излезе WOTLK.

Ник на легион? :))

WowScape е хакнат колку што јас можам да прочитам.

Грешка си, серверите се поправаат, и се скриптира Ulduar.

Хмм, можно. Јас така имав негде прочитано.. имаш линк до оваа информација или нешто поврзано за WoWscape ?

Хмм, можно. Јас така имав негде прочитано.. имаш линк до оваа информација или нешто поврзано за WoWscape ?

Инфо околу WoWcrack - клик.
Инфо околу WoWLegion - клик.

Тоа дека Ulduar се скриптира ми кажа пријател, колку е точно не знам.

Инфо околу WoWcrack - клик.
Инфо околу WoWLegion - клик.

Тоа дека Ulduar се скриптира ми кажа пријател, колку е точно не знам.

И шо има на линковите? мене ми дава board message:
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

И шо има на линковите? мене ми дава board message:
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

Треба да си зачленет на форумот, така ќе можеш да ги прегледаш темите.

Eee Тоне кога почнавме ние скејп да играме... :D
Btw вака е ситуација со скејп. Беше офлајн 10 дена зошто Marchelo (Admin) го упропасти цел сервер и си даде отказ. Лом го напраи. За тоа време го поправаа. Дојде онлајн пред некој ден али со многу багови и нов Датабејс. Рекоа да ги кренат Крак и Легион ќе почнат да го средуваат скејп. Денес го дигнаа крак а посе 6 саат снема сервер. Утре го дигаат Легион и го поправаат скејп. Наместо Marchelo сега имаат друг програмер 2бит се вика и мислам дека е ѕвер човекот. Нема повеќе од 16 години а за 1-2 дена им попраи 50% core bugs. Само следете форум...
Ајде утре сите на скејп.
/whisper Beastyelf
/whisper Highwaytohel (14 дена бан. ПвП у Даларан :D)

:salut:

Моменталната состојба на ScapеGaming серверите:

scapel.jpg

Моменталната состојба на ScapеGaming серверите:

scapel.jpg
Зошто едноставно не најдете некој вов клон и да си играте оригинал игра? Не пиратски сервери? Нешто како Runes of Magic или таква некоја...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom