Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
logon.scapegaming.com

LEGION

e serverot kaj shto jas igram ima baagji Makedonci iako e severno amerikanski nema nekoja golema razlika,ima i dosta srbi,rusi,chesi i hrvati.

Jas si metam na WoWLegion, imam eden 70, eden 68 so si velam aj ke go krenam 70 ama nikako da sednam da go doleveliram maka mi e.

Igram
Dwarf/Paladin so ime Gimlli
Human/Warlock so ime Falcona

Aj addnete me i pisete...i kajgandzii daj be da napravime eden makedonski guild. Gledam grcive napravija horda, nie vo alijansava da se soberime i da gi isturime vo stranglethorn nekoj den :)

Jas si metam na WoWLegion, imam eden 70, eden 68 so si velam aj ke go krenam 70 ama nikako da sednam da go doleveliram maka mi e.

Igram
Dwarf/Paladin so ime Gimlli
Human/Warlock so ime Falcona

Aj addnete me i pisete...i kajgandzii daj be da napravime eden makedonski guild. Gledam grcive napravija horda, nie vo alijansava da se soberime i da gi isturime vo stranglethorn nekoj den :)

Јас сеа почнав на WoWLegion 26lvl моментално, претходно играв на друг сервер.
Те аднав тебе јас сум Artifactif.
А за guild има македонски "MACEDONIA wow" се вика има 58 членови ако сакаш бујрум :D

Моментално играм на WoWScape.
Поточно на Legion серверот.

Играм роуг 51 левел, и моментално сум во Македонски guild <Aleksandar Makedonski>

Кој игра моментално, нека пише ник, да го аднам. :)))

Ништо не бидна од серверов, еден период падна, и не постоеше 2-3 недели, после го вратија, и ја ставија WOTLK, и го напраија катастрофа. Не е воопшто тоа што беше на почетокок.

Најдов еден друг 2.4.3 сервер, кој сака нека дојде. 600 играчи во просек онлајн. Се работи. Серверов постои повеќе од 2 години.
http://www.tru-wow.com/

Приватни - пиратски сервери.

Со оглед на тоа дека пиратски сервери има безброј, сите теми и постови кои што се однесуваат на истите ќе бидат префрлени на оваа тема, чисто колку да биде јасно и да се знае каде би можело човек да пронајде линк/информација до таков сервер.

Најдобар приватен сервер.

Можете ли да ми кажете кој е најдобар приватен сервер сега за сега:toe:

ја моментално играм на WoWBeeZ сервер има тиер8 работи,Ulduar работи и хероик и нормал ја иам нешо т8 така така и то.Ник: Ledzepelin
а исто играм и на скејп:Dirsuptorx & Justimdps

уште не сум го пробал зш неам моментално ВоВ дома...ама добро е да имаме македонски сервер пошо скоро сите држави имаат...на пример има доста сервери од романија и полска.ко можат тие зашто и ние да не направиме :baeh:

ScapeGaming

сигурно кои играте на приватни сервери сигурно сте слушнале за ScapeGaming.серверов е еден од најдобрите приватни сервери во светот и користи patch 3.0.9 и на серверот играат многу македонски играчи

само сакам да знам што мислење имате за серверот и дали знаете некои македонски играчи и кој македонски играч е најдобар во серверот :D

Jas igram:D

Vo Scape realmot.
Charachter: Leogas (Aliance)
80 lvl
FULL S5

Cyberkid WoWcrack
Level 80 enhancement shaman

do 70ka opremata mi bese zverska i imav negde 2250 attack power ama posle 3.0.9 serverot mi izbrisa dosta oprema...sea sum full s3 ( samo toa mi ostavija ) i imam nekolku itemi od OS i od reputacija :) 14k hp 2500 ap

izbrisav wow od doma 4-5 dena pred 3.0.9 sea ovie denovi pak planiram da instaliram inace ke bev podobar:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom