- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
А тоа маските за глава, како се праат, колку време треба да се носат?
Ги мешаш состојките убаво и масираш на коса. 15-20 минути, а може и подолго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тоа маските за глава, како се праат, колку време треба да се носат?
И камилица исто било ефикасно, на другарка ми и успеало.Природна маска за осветлување на темна коса? Совет ?
Сум немал, немам и се надевам дека ќе немам некои големи проблеми со лицето, но кога имам бубулица на лицето премачкувам во денот два пати со сок од лимон и следниот ден е исушена. А краставицата ги чисти црнките, бар кај мене.Само ти радувај се дека црнки по лице ќе ги извадиш со краставица или дека акни ќе исчистиш со лимонов сок...
![]()
Мaскa/смесa нештo зa хидрaтaцијa нa сувa кoжa нa лице?![]()
не ти треба маска....3% хидроген (за чистење рани) ...помини ја косата после миење...можеш и скалпот...сосем е безбедно ( внимавај на очи)...еднаш неделно...ќе ти ја осветли косата без да ја изгори или оштети.....провереноПриродна маска за осветлување на темна коса? Совет ?
Ова со кантарионовово масло не беше одговор на твоето прашање. Иначе јас за чистење на црнки користам краставица, а за чистење на лицето од бубулици користам сок од лимон или пастаDa se mackam so kantarionovo maslo samo ?