Primera Division

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар фудбалски тим во Шпанија?

• Вкупно гласачи
    293
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште 12 кола.Играме дома повеќе тешки натпревари аууу тешко ке биде да се изфржи психолошки

каква борба за титула бе. освоена е примера. путалона се тапа против големите тимој, само на леванте му се силат со 5-0. нека му дат по 5 на виљареал и валенсија, нека ги тепат Реал и патетико и тогаш зборвајте за борба за титула. последнио натпревар го играме против нив на Бенрабе и тогаш ќе го примат. намерно го имат местено последен натпревар на Бернабе против путалона за појке да се слави на дено, титула и победа против клошарите

Ne e fer sto sitel vrsi prenosi samo od REAL i BARCA. Mislam RESPECT za timovive stvarno se najaki samo mislam deka i drugite zasluzuvaat malku poveke vnimanie.
FORCA DEPOR!!!!!!!!!!!!

Што сакаш ти бе? Коментаториве од Реал и од Барса не ги знаат играчиве па на другиве. : )

Иначе да го и јас да го пофалам коментаторов денес дека го гледал во ЖИВО Дренте!!! аааааа 10пати кажа.

Па возбуден е бе, кога виде дека ќе влага и сакото го облече и краватата си ја намести.

Наместо Марсело коа рече Солдадо му се измешаа датотеките зашо тогаш влезе Солдадо.

Вреди да се спомни ..... Мајорка - Рекреативо Хуелва 7 - 1

Tekovno kolo Betis-Ath. Bilbao15.03 20:00 Espanyol-Mallorca16.03 17:00 Atl. Madrid-Levante16.03 21:00 Recreativo-Murcia15.03 20:00 Villarreal-Zaragoza16.03 17:00 Valladolid-Osasuna16.03 17:00 Almeria-Barcelona16.03 19:00 Valencia-Sevilla15.03 22:00 Deportivo-Real Madrid15.03 20:00 Getafe-Santander16.03 17:00

Sledno kolo
Real Madrid-Valencia23.03 17:00 Bilbao-Getafe23.03 17:00 Levante-Villarreal23.03 17:00 Osasuna-Betis23.03 17:00 Mallorca-Deportivo23.03 17:00 Barcelona-Valladolid23.03 17:00 Sevilla-Atl. Madrid23.03 17:00 Murcia-Espanyol23.03 17:00 Zaragoza-Almeria23.03 17:00 Santander-Recreativo23.03 17:00

Ова коло ќе го одбележи натпреварот помеѓу Депортиво и Реал.Не зашто се јаки Депортиво туку затоа што има една традиција помеѓу овие два тима дека Реал не може да победи во Ла Коруња последниве 15 години.

Ќе може некој да ми објасни што е со натрпреварот Бетис-Билбао, пишува дека завршил 1:2 а до резулатот стои susp. најверојатно значи нешто.

Тоа значи дека е одложен, најверојатно нешто се случило.

Владе, во 72-рата минута го погодија голманот на Билбао со шише. Некој фрлил од трибините и го акна у глава. Значи, при резултат 1-2 утакмицата е прекината.

Љинк.

Барса има шанси да ја направи Примера колкѕ толку поинтересна... Да видиме шо ќе направи утре

Владе, во 72-рата минута го погодија голманот на Билбао со шише. Некој фрлил од трибините и го акна у глава. Значи, при резултат 1-2 утакмицата е прекината.

Љинк.
Јас ја имам ставено 1, и сега како ќе се смета, дека сум ја утнал утакмицата или дека е одложена и ќе се смета со коефициент 1?

Барса има шанси да ја направи Примера колкѕ толку поинтересна... Да видиме шо ќе направи утре

Ќе тепа нормално :)

Јас ја имам ставено 1, и сега како ќе се смета, дека сум ја утнал утакмицата или дека е одложена и ќе се смета со коефициент 1?

Ми се нема случено вакво нешто, ќе си прашаш во кладилница ова :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom