Ги опцу Барса а со тоа и ја се навредив. Памет за во иднина!шо кур пцуес бе а ???? јас тебе не те пцујам, барса ја пцујам, затоа не сери мнугу слушна !!!!!
Играа претходните неколку години.Оваа сезона слабо играат заради заминувањето на Рамос.u spanija se postue Sevilja, najubav fudbal igraat
Десниот бек не треба да ја организира играта,туку централната средина.Им треба некој добар плејмејкер.Да не им е Алвес, јас не знам кој ќе им организира игра на Севиља. Ама добро. Имаат и други добри индивидуални играчи. Капел, Кануте. Сите овие можат да го сменат резултатот сами
Ќе ги трпите РЕАЛ како шампиони уште 10 год. најмалкуДоаѓањето на Анри во Барса ме натера да ја отворам темава, наменета за фудбалското првенство во Шпанија. Ќе мора да ги трпиме Реал како шампиони година дена, ама тоа е тоа. Следнава сезона Барса ќе освои.
Епа тоа зборам. Мора десен бек да им организира игра.Десниот бек не треба да ја организира играта,туку централната средина.Им треба некој добар плејмејкер.
Да да... коа Барса ке се пресели у 2ра лига (некогаш)Ќе ги трпите РЕАЛ како шампиони уште 10 год. најмалку