Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
абе и за фаланга поракине да ги смислиш ти треба да се напнеш, како му се троши енергија да напнува вакви сценарија да смисли...

Абе океј се другарчиња биле, дури и на социјалните мрежи објавувале слики, ама глупо е ова со утакмициве. Финале ЛШ е, ако може зошто не би бил таму.
И глуп е муабетов општо, ама она со утакмиците беше врвот.

Поглупо од имитирањето на Дал Фуфо не е сигурно. :icon_lol:

Ова му е за еден степен позабегано од тоа за Ney-Nike и Меси-АДИДАС. :D
Море и тоа коа ќе спомне дека куќите им се у иста населба близу таа и таа црква во која дедото на Иниеста се венчал со братучедката на бабата на Бускец :D

Изглеа ќе треба пак една
1291074025_1.jpg
, да ги спуштиме на земја малце.

дали тоа фановите на Барса почнаа да зборуваат за историја :vozbud:[DOUBLEPOST=1405991982][/DOUBLEPOST]очај :pos:

Сеа ќе почнат да се фалат колку титули имал Реал од пред 30 години коа не ни биле родени :pos:

А што ако не биле родени? Треба да им се избришат тие титули?
Немам ништо против :D Шала на страна многу тупите со таа историја. Да те прашам да ми наброиш тројца играчи на Реал од пред 30 години нема да знаеш без да изгуглаш а коа ќе се спомнат тие титули најгласен ќе бидеш.

Немам ништо против :D Шала на страна многу тупите со таа историја. Да те прашам да ми наброиш тројца играчи на Реал од пред 30 години нема да знаеш без да изгуглаш а коа ќе се спомнат тие титули најгласен ќе бидеш.
Не сум за Реал, само ме нервира што истиов муабет се тера по сите теми. Нема везе што 99% од фановите на Реал не ги доживеале тие титули од пред 30 години, битно е дека нивниот тим ги освоил. Реал е потрофеен од Барса и тоа не може да се порекне, исто како што Јуве е потрофеен од Интер*.

*За Серија Б мислев.

Сега ќе ви извадат статистика дека завршувајќи пред 1 година и 6 ипол месеци, претходно 11 години, 3 месеци и 282 дена Барса била најдобар тим у свет.

И не било историја петардата од пред 4 године, сегашност е :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom