Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Која шема ќе биде Виља да им го стегне,или па уште подобро Пинто да им поклони некое голче:D.У секој случај ако има нека фудбалска правда,Атлетико ќе даде гол,а знам дека нема правда.
Nema pravda vo fudbalot tuku ima igra koj ke zasluzi ke pobedi.

Јаоо уште 100 пати да шутнеше Алексис, немаше да погоди. :D
:cool:
alexissanchez.gif

Абе не е исто, не зезај. Лобови се давале, ама ова беше шут со полна, со ептен малку простор, таму кај што се ду*ат пајаците. Ама предобар гол, морам да признаам, иако сакам Атлетико да освои. :P

Па нема де тоа викам,а Атлетико заслужи титула повеќе од било кого годинава.
Abe druze ne mi praj muabeti od tipot na krivonogiot pator. Ima tabela za sekoja liga koj e prv pobeduva taka se sproveduva pravdata ako ja hejtas barca nemora na pravda da se povikuvas kazi si deka ti sakas atletiko da pobedi i gotovo.

Abe druze ne mi praj muabeti od tipot na krivonogiot pator. Ima tabela za sekoja liga koj e prv pobeduva taka se sproveduva pravdata ako ja hejtas barca nemora na pravda da se povikuvas kazi si deka ti sakas atletiko da pobedi i gotovo.

Кое хејтање бе:facepalm:,ве прват партал дома бес својте двајца најдобри играчи,да беше ситуација Барса за со реал ќе бев за Барса.ама вака греота е како неутрален да не навивам за Атлетико,и гледаш можда и има правда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom