Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Барселона одлучува кој ќе биде шампион , или таа или Атлетико , е сега проценете колкави се шансите на Реал. :D

Барса има повеќе шанси мометално, оти Реал има утакмица мањак.
После таа, други проценти ќе има...

Барса има повеќе шанси мометално, оти Реал има утакмица мањак.
После таа, други проценти ќе има...

Се знај кога ќе ја играат?

Последно уредено:
Реал Сосиедад го доби првиот црвен картон сезонава и тоа во 36 коло :eek:
Шустер веројатно ќе ја напушти Малага и ќе го превземе Франкфурт, Пепе Мел е прва желба на Малага.

незнам фановиве на Барса колку го запазија Кеита против Реал Мадрид :) играше како 2009 :cool:
дефинитивно и на овие години уште е подобар од играчи како Сонг, многу рано се откажа Барса од него. (не за џабе во Кина зимаше по 14 милиони годишно)

незнам фановиве на Барса колку го запазија Кеита против Реал Мадрид :) играше како 2009 :cool:
дефинитивно и на овие години уште е подобар од играчи како Сонг, многу рано се откажа Барса од него. (не за џабе во Кина зимаше по 14 милиони годишно)
Го пишав тоа во нашиот фан клуб, Кеита е еден од најпаметните фудбалери што го имам гледано.

Најдобриот голман во Примера сезонава против шпанскиот тенисер Пабло Андухар! :)

наградата за играч на месец април ја доби Диего Годин, а наградата за тренер на месецот му припадна на Пако Хемез.
w_900x700_06171724premio-bbva-mejor-entrenador-abril-2.jpg

Diego Simeone:" When I left San Lorenzo, I used one week to see Mourinho and another week to see Guardiola's training "

Погоре истото видео го има лајкнато Џек Нолан:X3:
Лајкот е за првиот пост, во меѓувреме го ставил видеото а не заприметив! :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom