Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
10253974_1015726528467563_8860819512293793177_n.jpg

Па тоа е брат неможеш со твојот тим да ја употревиш сликата, па ќе се шлепаш на Баерн.
И да отпаднеме во ЛШ фактот е дека сезонава вие останавте со курот во рака, а ние сепак титула освоивме.
Башка види ги последниве 3 години, ве тепаме на Ел Класико - Пеп си иде, ве тепаме следната сезона пак на Ел Класико - Мамли си иде, оваа сезона пак ве тепаме на најбитното Ел Класико - ти прерачунај, барем фала кажете.. :D
Се шлепам на секој ваш пораз, а не на Баерн, башка и на Пеп кој во негово време направи да изгледате како клуб од втора лига. Факт е дека сезонава ни е најслаба во последниве години и си се помирив со тоа јас оддамна. А за болдираново колку пати се случи за време на Пеп. Хмм чекај да ми текне.....еднаш во 4 години?? :pos:

Еј Каталонци голем поздрав од vamos real...
Иначе Бале му вика на Бартра дечко уште си млад ај одмарај не ти се годините да се напињаш:pos:

2 утакмица по ред and still counting "No Penalty No Win"
Сеа да го дркате на Баерн за да изгуби Реал океј...
Никој не спомна дека имаше чист пенал над Меси во првото полувреме :(

Али океј е, време ви е за нов почеток, надградба на тимот, oh wait ... тоа дури другата сезона

Ок, позз ВОЗ.
На Баерн не, на Гвардиола пошто си е наш нели и имаме убави спомени со него :D

Откај Филе видов да и затоа прашувам зошто дебелото врти ко шо му одговара - стварно Пеп сакал да ги продаде Пике, Алвес и Сеск?

Се шлепам на секој ваш пораз, а не на Баерн, башка и на Пеп кој во негово време направи да изгледате како клуб од втора лига. Факт е дека сезонава ни е најслаба во последниве години и си се помирив со тоа јас оддамна. А за болдираново колку пати се случи за време на Пеп. Хмм чекај да ми текне.....еднаш во 4 години?? :pos:
Па сеа види кој е напатен.. :свиркам:
Али ај знам дека те боли, единствена шанса да освоите титула во оваа мизерна сезона што ја имате, и Реал ви ја зема! :D

Откај Филе видов да и затоа прашувам зошто дебелото врти ко шо му одговара - стварно Пеп сакал да ги продаде Пике, Алвес и Сеск?
А зошто го читаш ако те нервира. Никој од нас фановите на Барса ниту на Реал не го чита и оп ќе се убаци некој премиерлигаш одвреме навреме со некој цитат на Филе. Едноставно не замарајте за Филе на темава...

Ваква Барса не сум видел...посебно оваа сезона. Треба промени, преродба во 100 чекори. Нек се консултираат со Хорхе и Грујо. Изгледа само они можат да ја оправат

Пред некој ден кажа дека чека утакмицава да помине па ќе пуштел некоја статија што ќе ги објаснела проблемите на Барселона па ваљда ова му е увертира за статијата.

Igor Filevski
Yesterday · Edited
Едно мало мое лично аналитичко откритие кое започна помалку и скептично пред десетина дена на Камп Ноу, а продолжи низ улиците на Барселона, утревечер ќе биде комплетно заокружено и со сите податливи (иако неофицијални, но сосем точни информации, потврдени и низ бројки) ќе биде публикувано во четврток околу полноќ на Дерби.МК. Темата е многу осетлива и се движи по црвената линија, а главните протагонисти се Меси, Нејмар и Росељ. Зошто Росељ толку се стави во заштите на Нејмар и го потпиша за Барса? И зошто денес веќе Најки ја подржува целата таа кампања за Нејмар, со други зборови, зошто Најки го сака повеќе Нејмар отколку Меси? Не само поради тоа што Росељ е и главен протагонист на промоцијата на Неј и Најки за Јужна Америка. Колку пари се во прашање за „преточената љубов на Неј во Барса“. Се` за другата страна од љубовта на прекрасните 90 минути игра. Но, бидејќи сепак утре Класико Финалето ќе има приоритет, во четврток околу полноќ, очекувајте ја приказната, која со сигурност ќе го привлече вашето внимание, приказна за која не сакаат ѕвездите да зборуваат многу... бидејќи открива многу повеќе од што треба јавноста и навивачите да знаат.

Па сеа види кој е напатен.. :свиркам:
Али ај знам дека те боли, единствена шанса да освоите титула во оваа мизерна сезона што ја имате, и Реал ви ја зема! :D
Уопште не сум напатен другар, напротив мојот тим ме испони во изминативе години и уште 10 години да губат истите играчи ништо нема да им замерам. Јас колку сум се радувал од 2008 па наваму ти до крајот на живот толку нема да се радуваш :D

А зошто го читаш ако те нервира. Никој од нас фановите на Барса ниту на Реал не го чита и оп ќе се убаци некој премиерлигаш одвреме навреме со некој цитат на Филе. Едноставно не замарајте за Филе на темава...
Прво, не го читам, пријател мој искоментирал кај него и ми се појави. Второ, напоменав така оти може да е глупост секаква, затоа и прашувам. И што има веза тоа што сме се убацувале со него во темава, муабет за шпански фудбал е, ако сакам и со Бруно Марс ќе се убацам ако каже нешто за Ла Лига.

Уопште не сум напатен другар, напротив мојот тим ме испони во изминативе години и уште 10 години да губат истите играчи ништо нема да им замерам. Јас колку сум се радувал од 2008 па наваму ти до крајот на живот толку нема да се радуваш :D
И на крајот е муабетот дека Реал коа ќе изгуби се радувал на минатото. Ајде поздрав.

Колку се среќни мадристиве као демек Мадрид го ослободиле да тибам. Они жалните у последните 3 години 2 титули земаа и тоа купов.

Колку се среќни мадристиве као демек Мадрид го ослободиле да тибам. Они жалните у последните 3 години 2 титули земаа и тоа купов.
Никогаш не можам да сфатам вакви мислења ко твоево после освоена титула или дерби или билошо. Остај ги (не) луѓето нека си се радуваат, шернуваат слики, шеги и вицеви, за тоа е и темава и генерално форумот фудбал... Друг пат вие и така.

И на крајот е муабетот дека Реал коа ќе изгуби се радувал на минатото. Ајде поздрав.
Знаеш која е разликата? Што јас сум бил сведок на тие успеси и сум се радувал. А да не правиме муабет дека сеуште играат истите играчи , истите тренери. Е сега мене баш ме боли к***т што се случувало во 60тите години,а ти ако се палиш на тие победи слободно пуштај си црнобели снимки ако постојат и радувај си се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom