Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џони, не си свесен колку се мразат Мадрид и Барселона, односно колку се мразат со цела Каталонија... Верувај Барселона би ја стаиле да игра и во Ирска ако е во прашање независноста на Каталонија.

Не ве разбирам навистина во кој свет живеете?..каква омраза какви глупости, пари е во прашање бе луѓе милиони,милијарди..не се будали туку така да ги снема тие средства, кога се работи за пари и најголемите душмани стануваат пријатели..и на Реал Мадрид не му одговара да ја нема Барселона

Не ве разбирам навистина во кој свет живеете?..каква омраза какви глупости, пари е во прашање бе луѓе милиони,милијарди..не се будали туку така да ги снема тие средства, кога се работи за пари и најголемите душмани стануваат пријатели..и на Реал Мадрид не му одговара да ја нема Барселона
Отцепувањето на Каталонија не се состои само во фудбалот, мисли малце. Барселона го има едно од најголемите пристаништа во Европа, прекрасен град е, милионски, излегува на море, отворена е секаде за трговска размена... Не е се само во фудбалот, да се прашуваа само фудбалерите тогаш да, ама има многу други работи кои влијаат за отцепувањето на Каталонија.

Отцепувањето на Каталонија не се состои само во фудбалот, мисли малце. Барселона го има едно од најголемите пристаништа во Европа, прекрасен град е, милионски, излегува на море, отворена е секаде за трговска размена... Не е се само во фудбалот, да се прашуваа само фудбалерите тогаш да, ама има многу други работи кои влијаат за отцепувањето на Каталонија.

Јас кога мислев за финансиските средства мислев само за фудбалскиот аспект ,дека и да се случи отцепување Барселона ќе си остани во Примера

Глуп ви е муабетов.
И да дојде до отцепување на Каталонија, ни Барса како клуб ќе сака да ја напушти Примера, ни пак ЛФП ќе сака да ја нема Барса во Примера.

Глуп ви е муабетов.
И да дојде до отцепување на Каталонија, ни Барса како клуб ќе сака да ја напушти Примера, ни пак ЛФП ќе сака да ја нема Барса во Примера.

Јас веќе во 4 постови го појаснувам истото не знам зошто баш е глуп муабетот..во овој случај ти само ме надополнуваш и ако мене ми е глуп муабетот тогаш и тебе ти е ..едноставно :D

La Liga 2013-2014 Review – Facts & Figures
Almeria-640.jpg

Athletic-640.jpg

Atletico-640.jpg

Barcelona-640.jpg

Betis-640.jpg

Celta-640.jpg

Elche-640.jpg

Espanyol-640.jpg

Getafe-640.jpg

Granada-640.jpg

Levante-640.jpg

Malaga-640.jpg
Osasuna-640.jpg

Rayo-640.jpg

Real-Madrid-640.jpg

Sevilla-640.jpg
Sociedad-640.jpg

Valencia-640.jpg

Valladolid-640.jpg

Villarreal-640.jpg

превземено од:
http://www.insidespanishfootball.com/
(y)

Зашто мораат у Француска лига кога можат да си направат нивна... имаат доволни фудбалски тимови. Таму Барселона ќе биде Реал а Еспањол ќе бидат Барса. Барса за прв пат во нивната историја ќе се најдобри во нивната лига :LOL:

10384759_889770484371932_10047966031834011_n.jpg

http://www.sport.es/es/noticias/barca/rakitic-atado-por-barca-3291154

Барселона се договориле со Ракитиќ, би требало наскоро и со Севиља, цена ~20 милиона.

едит:
Коате од Андерлехт пред трансфер во Валенсија.
исто и Ча-Ча-Ча најверојатно доаѓа во Валенсија :)

Последно уредено:
Каков дуел би бил тоа на средината Ракитич-Модрич :drk:

Кој Ракитич бе брат бе. Фабрегас измисли фудбал за него. Поглупо нешто од ова не сум слушнал. Многу ми е криво жими све. Повеќе од јасно е дека ќе си оди Фабрегас, само да видиме каде. Ја мислам Манчестер Ј.

Јас веќе во 4 постови го појаснувам истото не знам зошто баш е глуп муабетот..во овој случај ти само ме надополнуваш и ако мене ми е глуп муабетот тогаш и тебе ти е ..едноставно :D
Реков глуп зошто го терате две страни, а јасно е дека ни едните ни другите нема да сакаат Барса да игра во друга лига, како што кажа и ти :)

Кога ќе заврши страницава , мака ми е да скролам надолу при секое влегување. :icon_lol:

Кога ќе заврши страницава , мака ми е да скролам надолу при секое влегување. :icon_lol:

Сакаш да кажеш нагоре, бидејќи автоматски те носи на прво непрочитано, после за да одиш на друго место треба да скролаш нагоре :D

Сакаш да кажеш нагоре, бидејќи автоматски те носи на прво непрочитано, после за да одиш на друго место треба да скролаш нагоре :D

o_O А јас скролав цело време надоле :eek:
Не сум до толку запознает со форумов :LOL:

На почеток на странава ме носи , ај да принапишам уште некое , да дојде новата :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom