Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лапорте пред Рамос :pos:
-------------------Навас-----------------------
--Рамос--Годин--Фелипе Луиз
---Ракитич---Коке-----Модрич-------Габи------
---Меси-----------Коста------------Роналдо

Најдобар млад-Коке
Каде тргна со 12 играчи во тим? :D
Секој тим без Ди Мариа во средина ви е утка, прв пат игра на таа позиција сезонава и ја има најдобрата сезона во кариерата.
Enough said.

Каде тргна со 12 играчи во тим? :D
Секој тим без Ди Мариа во средина ви е утка, прв пат игра на таа позиција сезонава и ја има најдобрата сезона во кариерата.
Enough said.

не ме дупи бе 3-4-3 е формацијата :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Ако е смешно да се стави Рамос во најдобри 11, за Дани Алвеш не треба ни да се дискутира...

Иначе Пепе пред Рамос сезонава у секој поглед. Пепе ја изигра можеби и најдобрата сезона откако е во Реал. На почеток на сезона беше у лоша форма, ама од 10-то коло па наваму е прав столб у одбрана.

- Куртоа -
- Карвахал - Пепе - Годин - Фелипе -
- Ракитиќ - Модриќ - Ди Мариа -
- Нолито - Адуриз - Роналдо -
Немам никој од Барса зошто искрено никој не остае посебен впечаток сезонава, не заради тоа што сум за Реал. Се мислев меѓу Меси и Нолито, ама што знам...Селта кога и да сум ги гледал Нолито ми оставил одличен впечаток. Можда нема којзнае какви бројки, ама е еден од подобрите крила во Примера. Од друга страна, Меси едноставно не го ставив во тимот поради ептен лошите партии сезонава, нема смисла и покрај ваква сезона да биде меѓу најдобри 11 само заради тоа што е Меси. И за Роналдо би важело истото кога би трчал по 3км на утакмица.

Сусаета :love: Овој играч заслужува сегде да го има :D Мојот омилен играч кој ми има многу титули донесено на ПЕС :ROFLMAO:

Ако е смешно да се стави Рамос во најдобри 11, за Дани Алвеш не треба ни да се дискутира...

Иначе Пепе пред Рамос сезонава у секој поглед. Пепе ја изигра можеби и најдобрата сезона откако е во Реал. На почеток на сезона беше у лоша форма, ама од 10-то коло па наваму е прав столб у одбрана.

- Куртоа -
- Карвахал - Пепе - Годин - Фелипе -
- Ракитиќ - Модриќ - Ди Мариа -
- Нолито - Адуриз - Роналдо -
Немам никој од Барса зошто искрено никој не остае посебен впечаток сезонава, не заради тоа што сум за Реал. Се мислев меѓу Меси и Нолито, ама што знам...Селта кога и да сум ги гледал Нолито ми оставил одличен впечаток. Можда нема којзнае какви бројки, ама е еден од подобрите крила во Примера. Од друга страна, Меси едноставно не го ставив во тимот поради ептен лошите партии сезонава, нема смисла и покрај ваква сезона да биде меѓу најдобри 11 само заради тоа што е Меси. И за Роналдо би важело истото кога би трчал по 3км на утакмица.
Прав Реаловец не става играч од Барселона у тим, иако нема врска шо Алексис и Меси имаат боље утакмици од Нолито и што Дани Алвес е доктор на науки за Карвахал. ПЕПЕ чоече. Нејсе тоа, еве да речеме сметаш дека не треба да има играчи од Барса у тим. Кај ти се Хуанфран, Диего Коста и Гриезман?

Прав Реаловец не става играч од Барселона у тим, иако нема врска шо Алексис и Меси имаат боље утакмици од Нолито и што Дани Алвес е доктор на науки за Карвахал. ПЕПЕ чоече. Нејсе тоа, еве да речеме сметаш дека не треба да има играчи од Барса у тим. Кај ти се Хуанфран, Диего Коста и Гриезман?

Ќути не знае дека Нолито е дете на Барса инаку нема да го ставеше во тим . :D

алексис во тимот на годината :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Пошо Атлетико ќе си лапне титула, не може да има расправија на таа тема помеѓу барса фанс и реал фанс, па сега на друго поле се води војната, за тоа чии играчи повеќе заслужиле да бидат во тимот на сезоната. :giggle:

Доста се смееш. :D

Алексис беше одличен првата полусезона слично како Ди Марија кој растура вторава полусезона.

па чим можете вие за Рамос да се смеете... :D

иначе освен периодот кога беше повреден Меси и лобот против Реал ништо посебно

У право си, ако гледаш оценки на ФИФА 14ка, така е.
Не знам што не е јасно. Искрено, дали според тебе некој од Барса заслужуе да биде у тим на годината? Дани Алвеш? Да не барам по вашата тема, немам живци за тоа, да ти покажем што све пишуевте за него сезонава. Алексис е супер играч, никад не сум рекол не. Ама со минутажата што ја има, тешко дека и он би можел да се најде у тим на сезона. Меси, него ќе го стават само заради тоа што е Меси. Тотално потфрли годинава, сакате да го признаете тоа или не, така си е.
Ни Реал нема најсјајна сезона, ама поединци и тоа како заслужуваат да бидат меѓу најдобри 11.
Пепе? Дечко, изгледа слабо го пратиш Реал. Џабе да се објаснуваме.

Е сега, за Хуанфран, Диего Коста, Гриезман и остали....тешко е да склопиш најдобри 11. Диего Коста ептен го забраев, и него ќе го стаев сигурно место Нолито.
Хуанфран или Карвахал, небитно. Еве нека ти биде Хуанфран, или Дани Алвеш, кој сакаш. Пошто намерно не сум ги стаел зошто сум фан на Реал :)

Че Гевара , немој да те најде судбината на Гоче .:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom