Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Oд оној големиот од Атлетико што му се пушти на судијата и Пепе почна да цвика. :pos:

Озбилно го мислите Коста пред Негредо во репрезентација ? Со онакви потези т.е дајвање на секој контакт со него не е баш на добро за Шпанска репрезентација , најјак беше со Арбелоа го турка арбелоа 5м надвор од 16ник тој паѓа кога влезе во 16ник ...:facepalm:

1014105_960813593958857_1845463698_n.jpg

Хаха :D

Па топките не ги фрлаат дечиштана копиљарана мангупи ау мау на Роналдо топка не му дадов а и то СВИЊАТА шо се бунеше против ептен јак шо не го удриш копиле мизерно па да лапаш триста казни мрсул гаден камо да можам во живо да гледам јас да видиш цигли како лета на глава аххх

На вакво дерби да пратиш таков судија тогаш сосема е јасно колку е саато.

Сега и Реал нема право на кикс , а дуелот Реал-Барса ќе расчисти неколку дилеми . Доколку биде нерешено или победа на Барса борбата за титула ќе потрае.

Аххх како не сум таму гадни копилиња мамицата да им ја ебам педерастична.На тие Пепе Алонсо,Рамос и Арбелоа се да им изнаебам и тој судијата што го платиле колку Роналдо и Бејл платеници едни гнасни да ви ебам клубот да ви ебам.

И да, Алонсо успеа да помине дури и без жолт картон

Спаси глава Реал, Атлетико сами се виновни можеа да ги докрајчат ама Коста е трагичарот.
А и недосуден пенал за Атлетико имаше.

Појака утакмица у живот не сум гледал.... Може Атлетико повеќе ја посакуваа победата и имаа некоја шанса повеќе али тоа е тоа, сами си се криви за вторниот гол.

Ел Класико со Мурињо вол.2.

:pos:

Не ги вадиш од уста Роналдо и Мурињо. :cenzura:

И ова беше Мурињо уствари, само маскиран дошол од Струмички карневал:

Аххх како не сум таму гадни копилиња мамицата да им ја ебам педерастична.На тие Пепе Алонсо,Рамос и Арбелоа се да им изнаебам и тој судијата што го платиле колку Роналдо и Бејл платеници едни гнасни да ви ебам клубот да ви ебам.

Па што си ја играл Реал двојка?
Имаш тема за поплаки таму лечи си фрустрации

Спаси глава Реал, Атлетико сами се виновни можеа да ги докрајчат ама Коста е трагичарот.
А и недосуден пенал за Атлетико имаше.
Може беше пенал али и на крајта немаше офсајд од Бензема.. не беше судијата настроен кон некоја екипа, е сеа што толку му се можностите тоа е друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom