Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро сеа што е проблемот со тебе, сакаш интересен да си или ?? Знам дека си фан на Барса ама не мора да идеш со глава у ѕид.
Кажи ми една асална акција, еден изграден шут од акција, атракција нешто, брзи контри, наттрчавање??
Глушење кур 90 минути.
Не се прај интересен со резултати.цом.....

Бесцелно е сега хајлајтси да ставам тука, изгуглај си. Пишав погоре, зависи како си го доживеал натпреварот. Ако гледаш утакмица без голови на една нога сигурно ќе ти изгледа како да пимплаат цело време. Не беше некој спектакл, ама имаше интересни моменти и цело време беше напнато.

Може да ми пишува "шо че се напијш"

Bese napnato nikoj ne negira, ama barca sansi I da nemase, mesi taa so glava u korner znameto, I polukontrata so mu ja fana, druga sana I nemaa, atletiko bea isto so dve sansi, taka da I ne bese neso posebo, celo vreme na sredina kjotek I valanje

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Добар избор направиле и Бетис и Баптистао.
Солиден напаѓач е, а за него нема место во Атлетико. Конкуренцијата е голема таму.
Моментално Бетис се во криза и се на последната позиција во Ла Лига. Очекувам Баптистао им да го подигне нивото на играта :)

Добар избор направиле и Бетис и Баптистао.
Солиден напаѓач е, а за него нема место во Атлетико. Конкуренцијата е голема таму.
Моментално Бетис се во криза и се на последната позиција во Ла Лига. Очекувам Баптистао им да го подигне нивото на играта :)
Ќе биде многу јак во Сегунда ;-)

И сликовите дербито на Калдерон

KAP-20140112_54399036665_53379995865_600_200.jpg

Како акробатски брани овој од Еспањол :pos:

Аиии пеење овие клетиве од Еспањол, истата химна од Барса, само името го заменија во Реал ми се чини и после скандираја пута Барса. Како еднаш не заминаа во втора лига, мамето нивно газолижачко!

Еспањол ќе си ги бранат комшиите има да играат ко на тромадоли. Ги решаваме јас мислам средината ни е во најјака форма моментално :love: Само Јувентус со Видал и Сити со Туре ни парираат, Чави и Иниеста ептен се опаднати по то вчера шо го видов.
funny-gif-Steve-Carell-laughing.gif

Баптистао ќе биди добро играче, али да остајме сеа тоа. Бетис денеска го достигнаја врвот на мизеријата, а каков тим беа лани. Пепе Мел е Чоло за Гаридо.:icon_lol: Кастро љуфна пенал денес а лани играше супер се истурија со Молина. Севиља е добар, Вадиљо па и Верду го зедоја ама никако да им тргне. Ако не сменат тренер уште сега се во Сегунда.

Греота е таков тим со такви НАВИВАЧИ и СТАДИОН да се во Сегунда а да гледам мизерија како Алмерија, Осасуна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom