Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти од кога следиш фудбал?врв на лицемерието е фанови на Барселона да се жалат за однесувњето на навивачите на Реал (не)намерно заборавајќи ја свинската глава на Камп Ноу или пак константното светење со ласери на Кристијано како најсвеж пример
а ова фрлањево на свински глави од кога е практика?Ти од кога следиш фудбал?
Ова светењето со ласери знаеш од кога е практика?
Демек Кристијано е единствениот играч на кој му светат со ласер.
Пред некој да ме цитира: Не, не го оправдувам светењето со ласери во очи на противнички играч.
Од 2000 или 2001, не знам точно.а ова фрлањево на свински глави од кога е практика?
Се ова, под услов фановите на 2те екипи да не бидат плачипички. Што е тешко изводливо.Де бре, што се карате како мивки за фраер?
Нека има и ласери, нека има и провокации, како свинската глава. Па ривали се бре, што очекувате? Да си изразуваат љубов, публиката да ги аплаудира и двете екипи?
Што е до мене, нека има провокации, нека има и фајтови на терен, само нека нема подли стартови, како прегазување на играч додека лежи на терен, и да нема глума. Другото е све дозволено![]()
Уа пичко оправдуваш светење со ласерииииТи од кога следиш фудбал?
Ова светењето со ласери знаеш од кога е практика?
Демек Кристијано е единствениот играч на кој му светат со ласер.
Пред некој да ме цитира: Не, не го оправдувам светењето со ласери во очи на противнички играч.
Реално да збориме Барса е составена од плачипизди. Освен Пујол, братот е воинСе ова, под услов фановите на 2те екипи да не бидат плачипички. Што е тешко изводливо.
Кажа и Небојша Вишкович(Спорт Клуб), после крајот на последното Ел Класико, кога Валдес доби црвен: Ова е традиција, на овој начин завршуваат најголемиот број од натпреварите кога се работи за Ел Класико. Со кавги, црвени картони, расправии, па и навреди. Но, мора да признаеме, ние тоа и го сакаме.![]()