Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
врв на лицемерието е фанови на Барселона да се жалат за однесувњето на навивачите на Реал (не)намерно заборавајќи ја свинската глава на Камп Ноу или пак константното светење со ласери на Роналдо како најсвеж пример

врв на лицемерието е фанови на Барселона да се жалат за однесувњето на навивачите на Реал (не)намерно заборавајќи ја свинската глава на Камп Ноу или пак константното светење со ласери на Кристијано како најсвеж пример
Ти од кога следиш фудбал?
Ова светењето со ласери знаеш од кога е практика?
Демек Кристијано е единствениот играч на кој му светат со ласер.

Пред некој да ме цитира: Не, не го оправдувам светењето со ласери во очи на противнички играч.

Пред некој да ме цитира: Не, не го оправдувам светењето со ласери во очи на противнички играч.
а ова фрлањево на свински глави од кога е практика?

Де бре, што се карате како мивки за фраер?

Нека има и ласери, нека има и провокации, како свинската глава. Па ривали се бре, што очекувате? Да си изразуваат љубов, публиката да ги аплаудира и двете екипи?

Што е до мене, нека има провокации, нека има и фајтови на терен, само нека нема подли стартови, како прегазување на играч додека лежи на терен, и да нема глума. Другото е све дозволено (y)

Море нека има по една свинска глава секој меч, само овие ласерите да ги нема...ептен ги мразам!

Ласери = Вувузели

Де бре, што се карате како мивки за фраер?

Нека има и ласери, нека има и провокации, како свинската глава. Па ривали се бре, што очекувате? Да си изразуваат љубов, публиката да ги аплаудира и двете екипи?

Што е до мене, нека има провокации, нека има и фајтови на терен, само нека нема подли стартови, како прегазување на играч додека лежи на терен, и да нема глума. Другото е све дозволено (y)
Се ова, под услов фановите на 2те екипи да не бидат плачипички. Што е тешко изводливо.
Кажа и Небојша Вишкович(Спорт Клуб), после крајот на последното Ел Класико, кога Валдес доби црвен: Ова е традиција, на овој начин завршуваат најголемиот број од натпреварите кога се работи за Ел Класико. Со кавги, црвени картони, расправии, па и навреди. Но, мора да признаеме, ние тоа и го сакаме. ;)

Уа пичко оправдуваш светење со ласерииии :D

^
епа токму тоа ќе го велев најглупо нешто е да се караш за вакви работи кои се дел од ривалството, а тие секогаш почнуваат како ,,нивните'' цвеќиња да се

Нема цвекиња и нема ни да има никогаш. Дерби е ова на најголемите ривали, не само фудбалски одамна е преминато и ниво на политика. Федерацијата е крива што ги пушта со ласери на стадион. Ниту едниот ниту другиот клуб не може да ги контролира фановите што да извикуваат и кон кого, за тоа си има казни.

Се ова, под услов фановите на 2те екипи да не бидат плачипички. Што е тешко изводливо.
Кажа и Небојша Вишкович(Спорт Клуб), после крајот на последното Ел Класико, кога Валдес доби црвен: Ова е традиција, на овој начин завршуваат најголемиот број од натпреварите кога се работи за Ел Класико. Со кавги, црвени картони, расправии, па и навреди. Но, мора да признаеме, ние тоа и го сакаме. ;)
Реално да збориме Барса е составена од плачипизди. Освен Пујол, братот е воин (y)

Сега работата е и што поедини играчи на Реал со вклопуваат во таквото цмиздрење по судии.
Ама ги сфаќам, за такво ривалство, не се бираат средства, за да има корист твојата екипа, што е сосема добро, сите гинат (y)

Иначе, ти на игнор не ме стави?

добро е барем под една точка се сложивме :D

abe dosta se karame bezveza :)
realovite navivaci neka se raduvaat na dvete pobedi vrz barsa,a nie na titulata vo spanija i da mislime kako so milan:D:D
--- надополнето: 3 март 2013 во 23:53 ---
i onaka nemaat tolku golemo znacenje ovie dva porazi od niv:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom