Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не ќе добијам бан поради тоа?

Ваквите работи многу си ги сфаќате лично, ме бива роднини да ви се, па се потресувате...
Алвеш не личи на мајмун? Марсело не личи на мајмун?

Го знаеш Оса што игра во Вардар така? Во фаца му имам кажано дека е циган, а тој се смееше како зелен, не му чуе.:icon_mrgr:

Па сеа ќе се запрепастам што му викале на Алвеш, ма немој?
Не,личат на луѓе како ти и јас.Срамота е ова и жално што се случува во ова време.За секаде важи не само за во Мадрид ....
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 02:21 ---
Alves: "Great job by my team, a shame for the draw, and an even bigger shame the racists out there, but I'm happy as I am, thank you."

note: there were monkey chants at real madrid's santiago bernabeu stadium each time dani alves touched the ball

Што е ова бе? Стварно срамота, ова на Ел Класико никогаш не се случило ама ете....
На некој друг му викаат ментално болен а не пак расистички навреди

Човечка некултура е вреѓање на расна основа, ко третоодделенци некои. Срамота е, сеа што за нас балканците е нешто нормално тоа си е друго, посебни сме си.

Како прво, вие (знаеш кои вие), ме имате навредувано на национална основа, тогаш се потресе овака?
Од една страна го правиш тоа, а од друга страна си па против тоа...

Ај што се дига толку прашина за тоа расизмот кај Уефа, Фифа, па уште и тука на форумов се паѓа у транс, мене ми е без врска тоа, што му се дава значење на една толку небитна работа, зборам за нас небитна ;)

Хах немој сега да играш на таа карта, па и вие бе човече мене ме имате навредувано на национална основа ама разбери да навредиш на расна основа е потешка навреда!

А тоа дека ти е небитно, твој проблем е...

Хах немој сега да играш на таа карта, па и вие бе човече мене ме имате навредувано на национална основа ама разбери да навредиш на расна основа е потешка навреда!

А тоа дека ти е небитно, твој проблем е...
Тогаш испаѓа, и ти и ја расисти, или како и да се вика тоа навредување на национална основа.

Тоа со црнчугите му доаѓа вака некако, дебела личност уште од мали години, и си знае убаво каков/ва е... и сега некој кога ќе ти спомне свињооо, ти се навредуваш. Јас така го гледам тоа.

А расизмот ниту бил отргнат некогаш, ниту ќе се отргне во иднина.

Мене едно не ми е јасно.
Го вреѓале Алвес на расна основа, а во исто време Варан дава гол, Кедира и Есиен се на терен, автоматски ти иде како да го вреѓаш тој истиот што после го славиш.
Глупаво е ова многу, гарант и овие тројца се чувствувале навредено кога ги слушнале извиците.

Тогаш испаѓа, и ти и ја расисти, или како и да се вика тоа навредување на национална основа.

Тоа со црнчугите му доаѓа вака некако, дебела личност уште од мали години, и си знае убаво каков/ва е... и сега некој кога ќе ти спомне свињооо, ти се навредуваш. Јас така го гледам тоа.

А расизмот ниту бил отргнат некогаш, ниту ќе се отргне во иднина.

Пак мешаш. Друго е тоа како те створил Господ и друго е каков си се направил ти!
Демек црнците се мајмуни а ние белците сме луѓе...ти гледај на тоа дека и тие и ние сме луѓе. Можеби како што викаш расизмот нема да биде отргнат никогаш ама барем да не се случува на вакви големи настани каков што беше вечерашниот натпревар од каде земаат пример многу деца!

Пак мешаш. Друго е тоа како те створил Господ и друго е каков си се направил ти!
Демек црнците се мајмуни а ние белците сме луѓе...ти гледај на тоа дека и тие и ние сме луѓе. Можеби како што викаш расизмот нема да биде отргнат никогаш ама барем да не се случува на вакви големи настани каков што беше вечерашниот натпревар од каде земаат пример многу деца!
На некој во гени му е да биде дебел, што значи таков го направиле, не се направил сам дебел ;)

Иначе фала Богу дека и они се луѓе, и ние белците сме потомство на мајмуни, ова црнчугиве каснат со времево изгледа :icon_lol:

И да се случува во иднина, а и да не се случува мене све исто ми е... Немам јас црнччуги за братучеди па да се навредам.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
На некој во гени му е да биде дебел, што значи таков го направиле, не се направил сам дебел ;)

Иначе фала Богу дека и они се луѓе, и ние белците сме потомство на мајмуни, ова црнчугиве каснат со времево изгледа :icon_lol:

И да се случува во иднина, а и да не се случува мене све исто ми е... Немам јас црнччуги за братучеди па да се навредам.

Не сфаќаш изгледа.
Држи си го своето убедување ако мислиш дека така е правилно.

gleam nikoj ne iskomeintira deka imase cist penal za Real? ( ciganin al najlepsi koga ja gusna topkata )

Предупредувам. Опасна содржина. Забрането гледање за деца под 16 години без присуство на родител|старател.
4та строфа заплет, 6та - кулминација, 7ма расплет и се ни станува јасно после таа. :D
313714_595237333835924_260179609_n.jpg

Рими - лд пистолеро факалависта броу. :pos::pos::pos:

Даниел Алвес = ноторен лажго.

не викам дека немало навреди, кој ги знае, ама Алвес е последниот играч кому би верувал.

п.с.

Messi refuses to shake Xabi's hand at the end of the game and according to Punto Pelota. Messi came to Arbeloa in SB's parking lot to insult and provoke him. Álvaro was with his wife & daughter.

ако е ова точно, шта речи? :D

Само еден е познат по трчањето по паркинзите,сите знаеме кој;)

Даниел Алвес = ноторен лажго.

не викам дека немало навреди, кој ги знае, ама Алвес е последниот играч кому би верувал.

п.с.

Messi refuses to shake Xabi's hand at the end of the game and according to Punto Pelota. Messi came to Arbeloa in SB's parking lot to insult and provoke him. Álvaro was with his wife & daughter.

ако е ова точно, шта речи? :D
За ова со Чаби не ме чуди, и после еден фаул не се поздравија.
Ама сериозно ова со паркингов:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom