- Член од
- 3 август 2011
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 105
exactlyБитното е да се трола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
exactlyБитното е да се трола.
Syn тргај линкот. Ова е од националната шпанска телевизија(или една влијателна мадридска телевизија, не сум сигурен).Не си го видел очигледно тој инцидент.
Ар ју кидин' ми, Војводо?ВАЖНО ГО НАПРАЕЛ!
Ја све мислев ќе речеш дека монтирано е (исто како за глумењето и фаулот по кој Пепе доби црвен картон), ама си напреднал малку добро е.
Не бе зашто да се заебавам, имаше и такви кои викаа дека биле сечени фрејмови при стартот на Пепе и дека не е точно дека не го чепнал. Или забрае више на тоа?Ар ју кидин' ми, Војводо?![]()
Aхх, па уште и тргај клипот ...Syn тргај линкот. Ова е од националната шпанска телевизија(или една влијателна мадридска телевизија, не сум сигурен).
Значи до толку пропаганда не може ни Сител на направи!
Зошто педерите го даваат само вториот дел од инцидентот?
Вистинското прашање е зошто Виланова го направи тоа?
Aхх, па уште и тргај клипот ...
Чекај малку, во фудбалот незнам дали знаеш ама не постои кредит за вакви потези, ако Бартон удри шамар на некого под дифолт не значи дека ако некој му врати истиот ќе помине неказнето, не е ова градинка муабетот ама он прв почна ...
Ја знам зашто беше инцидентот со Тито кога удри бич слеп од зад грб, али тоа е ирелевантно, казна сакал нејќел мора да попие, и тоа е тоа, а клипот го ставив зашто дечкото од погоре очигледно не го видел па мислеше имал казна за инцидентот за кој ти алудираш.
Нема што да тргам ја клипови, јасно ми е се, казната негова е апсолутно заслужена ко и онаа на Мур, нема тука ама он прв почна ја вратив, чим си вратил и си се спуштил на тоа ниско ниво, и ти ќе пиеш казна и то је то. Али еве гледам им ги повлекле казните, очигледно се надеваат дека во иднина нема така да се срамат ко на претходните 10 класика со мали исклучоци, ко она последното на Кампот, на сите им е преку глава дојдено од тоа па дури и на самите клубови.
п.с. Инаку на јутуб пишав Tito slaps ... oдма Мурињо ми го даде, и избрав прв клип, нит знам која телевизија е тоа нит ништо, што и не е битно во случајот.![]()
Епа што е проблемот тогаш, човекот погоре се зачуди зашто добил казна, ја му дадов клип за ситуација која очигледно не знаел дека се десила ... толку.Дека заслужува казна и Тито се слагам али Мурињо заслужува дефинитивно поголема(тој ја испровоцира цела работа).