Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Во случај на ист број на голови на Роналдо и Меси, кој зима Пичичи?

Роналдо зима без разлика колку голови ќе даде месињо

Виљареал во втора лига :eek::eek:

Супер што испадна Виљареал,врска немаа годинава !

Isto mi doagja koj ispadne, ama neznam zoshto gi mrazite Villareal. Dobro ja pretstavuvaa La Liga vo Evropa (osven sezonava). Seushte imaat dobri igrachi, sigurno se podobar i posimpatichen tim od Vallecano ili Zaragoza shto se spasuva sekoja sezona vo posledno kolo.

Ми се направи меракот, ако ви е Виљареал, заслуживте. Нилмар, Лопез, Роси, Запата кој ќе ги лапне..

Пред некој месец напишав овде во темава, сега пак ке пишам:
Тогаш пишав што ке бидне во случај да испадне виљареал- тој ке оди во 2 лига каде игра Виљареал Б. Минатата сезона Барселона Б беше во првите 6 и не играше бараж за влез во прва лига туку 7 пласираниот играше место неа. Е сега дали Виљареал Б ке оди во 3 лига а Виљареал во 2, затоа што еден клуб со 2 екипи во иста лига мислам дека неможе? :D

Malaga vo CL. E sega ke kupuvaat arapite, poprivlecno e za golemite igraci da odat vo klub sto igra vo CL. Barca i Real gi imaat najdobrite sostavi na svetot no ocekuvam Malaga da im se priblizi, barem spored iminjata na igracite.

Абе, нели не можеше двата тима да се во иста лига (значит сега Виљареал и Виљареал Б). Еден ќе е спасен од втора лига, а Виљареал Б ќе оди трета лига? (ова чисто од кладионичарски причини :D )

Ми се направи меракот, ако ви е Виљареал, заслуживте. Нилмар, Лопез, Роси, Запата кој ќе ги лапне..

Кој ќе го лапа Роси, три пати досега се прекрши. Тој лани штом не се продаде во голем клуб, не верувам сега + со ова додадено болничко CV.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom