Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
@ElNinho
А, ваков пас ист има и Роналдо? :icon_lol:
Роналдо не е плејмејкер. И патем од кога темата на Примера се претвори во тема за Барселона и видеа од хис осомнес МЕСИ :cuc:. Разбирам да постирате некој заебан гол, ама не секој ебан пас ебааго.

@ElNinho
А, ваков пас ист има и Роналдо? :icon_lol:

има бе бате, има многу такви, само ние не го постираме секој негов потег.

Или секој гол на Реал, ако е за убави голови, требаше да ја напуниме темава со видеа со голови од Мадрид... :rolleyes:

Мадриѓани линк
Жити се од каде ја ископаа веста, по странскиве страници ама баш никаде не пишува тоа.

Тоа го гледаме цела сезона, Реал се наоѓа на врвот, немаат сили регуларно па не се срамат на таков начин, малку е помошта од судиите, па мора да се бара друг излез.:pos::pos:

Тоа го гледаме цела сезона, Реал се наоѓа на врвот, немаат сили регуларно па не се срамат на таков начин, малку е помошта од судиите, па мора да се бара друг излез.:pos::pos:
Фан на тимот кој освои неколку титуле со апла помош од судие најде да збори дека некој имал помош од судие.
Доста бе више со детскиве муабети, ми се сере ка ќе почнем да ве читам.

Фан на тимот кој освои неколку титуле со апла помош од судие најде да збори дека некој имал помош од судие.
Доста бе више со детскиве муабети, ми се сере ка ќе почнем да ве читам.
Прочитај го текстот пред да почнеш да се бламираш:facepalm:

Се избрзав, видов за судиеве и реков пак некој кења на темава дека судиете помагаа на едни или на други :)

Мадриѓани линк
Жити се од каде ја ископаа веста, по странскиве страници ама баш никаде не пишува тоа.
Не сретнав ништо такво никаде, ама мислам дека не би те чудело доколку нудат вашите на овие помаливе тимови пари за да му ги замрсат сметките на Реал, односно да ги мотивираат. Бар ти не следиш од оваа година фудбал :)

има бе бате, има многу такви, само ние не го постираме секој негов потег.

Или секој гол на Реал, ако е за убави голови, требаше да ја напуниме темава со видеа со голови од Мадрид... :rolleyes:
Брат, ако има, постирај го одма каде што шета 5 дефанзивци и одненадеж дава одлична топка во празно без да ја дигне главата. Ако имаш играно фудбал, треба да знаеш дека ова е ужасно тешко да се изработи... :)

Брат, ако има, постирај го одма каде што шета 5 дефанзивци и одненадеж дава одлична топка во празно без да ја дигне главата. Ако имаш играно фудбал, треба да знаеш дека ова е ужасно тешко да се изработи... :)
Нели е прогласен за најдобар играч,што се чудите тогаш.:)

He plays on the left, he plays on the right, that boy Ronaldo makes La Liga looks shite !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom