Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Vicente+Guaita+Valencia+CF+v+Real+Racing+Club+ppNOTJmiNznl.jpg

Не ми се верува како успеа Реал да ја изгуби титулата од 10+.. Распоредот им е дупло потежок од оној на Барса.. Чудно ми е ептен..

Незнам зошто Валенсија го купија Диего Алвес покрај вака страшен голман... :cautious:

уствари, чекај, знам, за да му фати пенал на Меси... :icon_lol:

ќе биде жестоко...

Се уште не ја изгубил. Ако ја изгуби, е тогаш ќе биде прашањето како успеале да го сторат тоа со дури и +10 бодови повеќе од Барса(13 на моменти, како оној на Алфа). Реал сигурно ги тепа Атлетико. Тука нема сомнеж!

За Гуаита нема што да се каже, одлично си ја изврши работата да го „заштити“ својата мрежа.

Наредна недела Ел Мадрилењо:vozbud:
Се надевам дека оние цигани бар еднаш ќе изиграат како треба против Реал.

Еден кикс до Ел Класико , под услов Барса се да победи до тогаш реков дека ќе биде повеќе од доволно за да гледаме страшно дерби.
Ете го киксот, со Атлетико е тепана, ама затоа тука се уште Севиља и Билбао.

Clear cheat by Ozil and Ronaldo.

Di Maria??? What he thinks he's doing...

Pepe, he clearly needs some special treatment...

La Liga it's on now:icon_mrgr:

Еден кикс до Ел Класико , под услов Барса се да победи до тогаш реков дека ќе биде повеќе од доволно за да гледаме страшно дерби.

Ne ne, nareden e Atletico, sepak na gosti igraat Madrid :D

отсеккогаш Валенсија имала страшни голмани,мада можеа и подобро во нападот вечерва......

Барселона добива мотив да се врати и да ја освои титулата во Примера - лејдис и џентлменс кој сака кладба дека ќе го стори тоа ?!

Ovoj pat na A.Madrid i toa kolku im se potrebni bodovite, ajde neka se pokazat, se ke im bide oprosteno :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom