Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Да беа само Хрватите...пред некоја недела на Кипар истото му го направија, затоа се напна Кикичка. Можам да замислам како цвика и липа додека го депилираат и лакираат. :pos:

Да беа само Хрватите...пред некоја недела на Кипар истото му го направија, затоа се напна Кикичка. Можам да замислам како цвика и липа додека го депилираат и лакираат. :pos:
И на предсезонската тура во Америка истото му го правеа. Се кладам дека и вечерва на гостувањето против Леванте, навивачите повторно ќе скандираат Лео Меси. Како што кажа некој на јутјуб, тоа ќе стане новина на навивањето на натпреварите против Реал и Роналдо.

Абе видете, на Роналдо минативе 2 сезони на секој натпревар му светеа со ласер, и никому ништо. На Меси на една утакмица му го направија тоа, се крена револуција, А, У, како може тоа, бла бла...

Сеа Роналдо еднаш се пожали на ударот од хрватот и одма како овој се жали на тоа, манекен... Меси лани кога доби мала повреда, направија ти се чини дошло крај на свет...

А тоа што му скандирале Лео Меси, ќе го испровоцира на момент, али после к*р му чуе...

Абе видете, на Роналдо минативе 2 сезони на секој натпревар му светеа со ласер, и никому ништо. На Меси на една утакмица му го направија тоа, се крена револуција, А, У, како може тоа, бла бла...

Сеа Роналдо еднаш се пожали на ударот од хрватот и одма како овој се жали на тоа, манекен... Меси лани кога доби мала повреда, направија ти се чини дошло крај на свет...

А тоа што му скандирале Лео Меси, ќе го испровоцира на момент, али после к*р му чуе...
секогаш се осудуваат тие што ги закачаат инвалидите и малоумните :D

razlikata megju messi i ronaldo ne e samo toa sto messi e podobar od ronaldo,tuku i toa sto messi go sakaat i protivnickite navivaci,a ronaldo site go mrazat :)

Дај бе да се организираме да отидеме кај овој дома да му го искршиме компјутерот. Не заслужува да го има, незнае да го искористи. Вакви глупости ни глуп човек неможе да напише.. :D

Ај не ја почнувајте пак. Факт е дека Роналдо е потемпераментен по карактер од Меси и противниците повеќе го мразат. Исто како Алвес од Барса. Зошто е еден од најисвиркуваните играчи на Барселона на гостински терен? А зошто не е Чави или Абидал? Многу е битен и карактерот, изјавите кои ги даваат играчите, однесувањето на теренот(на Алвес кога му дадат картон се смее 5 минути:icon_lol:)...

ОН: Многу убаво им кажа Дел Боске: 'Ако во шпанската репрезентација нема играчи на Валенсија, јас не сум виновникот за тоа. Ги имаме во репрезентацијата Марчена, Силва, Виља и Мата, а јас не сум тој што ги продаде.' (y)

Ај не ја почнувајте пак. Факт е дека Роналдо е потемпераментен по карактер од Меси и противниците повеќе го мразат. Исто како Алвес од Барса. Зошто е еден од најисвиркуваните играчи на Барселона на гостински терен? А зошто не е Чави или Абидал? Многу е битен и карактерот, изјавите кои ги даваат играчите, однесувањето на теренот(на Алвес кога му дадат картон се смее 5 минути:icon_lol:)...

ОН: Многу убаво им кажа Дел Боске: 'Ако во шпанската репрезентација нема играчи на Валенсија, јас не сум виновникот за тоа. Ги имаме во репрезентацијата Марчена, Силва, Виља и Мата, а јас не сум тој што ги продаде.' (y)

At this very moment мислам дека Солдадо заслужува повик за Шпанија. Не прв состав али барем да е во ростерот од 20+ играчи.

At this very moment мислам дека Солдадо заслужува повик за Шпанија. Не прв состав али барем да е во ростерот од 20+ играчи.
Апсолутно. НЕПРАВДА ќе биде ако во скоро време Солдадо не го повикаат за репрезентацијата. Пред малку повторно даде гол за 0-1 на Хихон-Валенсија. Како тргнал, Пичичи ќе стане. :D
Кога во репрезентацијата зад него ќе ги има Иниеста, Чави и Фабрегас, ќе паѓаат хет-трикови. :icon_mrgr:

At this moment... Солдадо, Негредо, Љоренте повеќе од Педро, Виља, Торес... :)
виља и торес со еден потег можат меч да решат, а на овие тројцата трупој треба да му ја наместиш топката пред гол

И Мата го забораи.. :pos:

Maта не е напаѓач бе... :)

виља и торес со еден потег можат меч да решат, а на овие тројцата трупој треба да му ја наместиш топката пред гол

Значи пишав at this moment... :)

И да за болдот, ама тој потег го прават еднаш на 17 утакмици...

Maта не е напаѓач бе... :)

Значи пишав at this moment... :)

И да за болдот, ама тој потег го прават еднаш на 17 утакмици...
Па и Педро не е од тој тип на напаѓачи ти што ги наброја :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom