Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеп : “Реал е подобар. blabla"
Еден гол од пенал и два на среќа. Сигурно ова се аргументите вечерва.Да не се Чави и Иниеста , Меси не може .... Тие се виновни што постигнува погодок секоја утакмица ....Денес играа ли Чави и Иниеста ??
Еден гол од пенал и два на среќа. Сигурно ова се аргументите вечерва.
Мој совет ти е да не се замараш со луѓе што го оспоруваат Меси и дури и го споредуваат со други играчи. Да, нека го споредуваат, ама нека си признаат дека е најдобар. Шо би рекол З.Мамич, ме фаќа пролив од луѓе што ми кажуваат како во моментот имало подобри играчи од Меси.![]()
vazno toj ja predvodi listata na strelciА дека на гости е камен ? Сите голој годинава му се даени дома, на гости нема ниеден, НИЕДЕН !
А дека на гости е камен ? Сите голој годинава му се даени дома, на гости нема ниеден, НИЕДЕН !
А дека на гости е камен ? Сите голој годинава му се даени дома, на гости нема ниеден, НИЕДЕН !
Абе, камен, шо да ти причам.А дека на гости е камен ? Сите голој годинава му се даени дома, на гости нема ниеден, НИЕДЕН !
Може вас ве фаќа пролив од тоа што збора дека Меси не бил најдобар, а мене ме фаќа пролив од муабетов ваш, што го вртите секој втор ден. Како не ви здосади не ми е јасно.
Иначе Леванте мора да падне денеска, криво ми е што не ја пишав 1 .)
Браво, најголем шизик у село си им сигурно.
1-0Леванте е повторно на врвот вечерва, ни го чуваат местото тие таму![]()