I
IBIZA SOUND
Гостин
levante be 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезе и едната и другата, и Валенсија ми излезе, ама шо дека кога ги играм Турцине...:/Слабо почнаа, али ај, ваљда ќе ја вртат.
п.с. Ништо чудно ја и ти да сме малерите.
п.п.с. Првпат да стаам на ливче дека Леванте ќе тепа, и видиги...
Недела 16:00
Осасуна - Леванте - 1
ALL IN !
Мене ми се нафрлија зошто Виљареал не сум го ставил. А, за Леванте никој не спомнува. Непроценлива штета е анкета за шампион на Ла Лига без Леванте како опција.Сте го изоставиле најдобриот тим во примера да го ставите горе во анкета![]()
Ај погледни пак... го има РеалСте го изоставиле најдобриот тим во примера да го ставите горе во анкета![]()
На кој Реал мислиш, Zaragoza, Sociedad или Betis?Ај погледни пак... го има Реал![]()
Па според резултатите од годинава, може да се каже дека е најдобар...или меѓу најдобрите. За разлика од некои други, за кои не смее ни да се помисли на тоа. Поздрав.На кој Реал мислиш, Zaragoza, Sociedad или Betis?
аааа сигурно мислиш на Мадрид... абе уште ли те лажа комунистиве дека тој е најдобар![]()
Роси од Виљареал можно е 6 месеци да биде надвор од терените, исто ко и Каналес, изгледа лигаментите ги поебал.
Утре
Еспањол-Бетис - X
Кец !!!![]()