Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Гочета не га сакаф дома.

Он топик. Ајде веќе нека испадне Осасуна. Доста и е веќе. Ако остане Гетафе...4 мадридски тимови. Реал,Патетико,Гетафе и Валекано.

Гочета не га сакаф дома.

Он топик. Ајде веќе нека испадне Осасуна. Доста и е веќе. Ако остане Гетафе...4 мадридски тимови. Реал,Патетико,Гетафе и Валекано.

Епа осасуна следно коло игра со Виљареал,би требало да изгубат педерине од памплона. Иначе и јас сакам да се преселат во Лига Аделанте. :)

Изразуваат желба кој треба да испадне(читај...тимови што им откинаа бодови оваа сезона:tv:)

И си прават филмови, дека Роналдо ќе земе златна топка :pos:

Гејналдо почна да дава голови и ќе почнат да се радуваат навивачите на бедниот Задрид за тоа што ќе биде најдобар стрелец, сироти они :(

bb[noone];4270482 напиша:
Гејналдо почна да дава голови и ќе почнат да се радуваат навивачите на бедниот Задрид за тоа што ќе биде најдобар стрелец, сироти они :(
Нека дава бе...Меси даваше кога треба, сега нека дава малце он и нека игра сам, кога другите ги мрзи да одат :)

значи овој Drettica(патетика) толку многу пати од барселона што за се и сешто мора он да коментира аууу страшно..

Добро бе и лани титула беше решена неколку кола пред крајот на сезоната и Меси даваше голови. Тогаш не коментиравме глупости ко вас...небитни голови,вакви такви. Голови си се голови. Си се рачунаат. Роналдо најбољи стрелец у лига. Дил вит ит што би кажал Акси.

Епа осасуна следно коло игра со Виљареал,би требало да изгубат педерине од памплона. Иначе и јас сакам да се преселат во Лига Аделанте. :)
Нема шанси да отпадне Осасуна, тимот игра со срце особено пред своја пуболика, а овој меч за Виљареал нема апсолутно никакво значење...
Ќе отпадне некој од депортиво и Гетафе 10000000%.
Депортиво сам си решава судбина и со победа е спасен, но дома ја нема тепано валенсија 7 години. Но Валенсија нема да има никаков императив во тој меч и Депортиво може да се чуствува безбеден. Незнам зошто али сигурен сум дека Леванте ќе им ја дадер домашната утакмица на Сарагоса пошто е веќе спасен, па останува да решаваат Гетафе и Сосиедад. Ако тепа Сосиедад, и Депор освои бод а сарагоса 3, ондак чао Гетафе. Ако тепа Гетафе, ондак ако Депортиво не тепа Сарагоса тепа, тогаш чао Депор. Е сега можно е и Мајорка да киксне дома со Атлетико па тогаш ќе биден ултра загрозена...

--- надополнето ---

Getafe 48.1%
Zaragoza 21.7%
Sociedad 12.4%
Deportivo 9.4%
Osasuna 4.8%
Mallorca 3.5%

Еве според марка кој колку шанси имал да испадне...

--- надополнето ---

Еве го и распоредот за следното коло:
- Saturday 18:00:

Málaga - Barcelona

- Saturday 20.00:

Real Madrid - Almería

Espanyol - Sevilla

- Saturday 22:00:

Osasuna - Villarreal

Real Sociedad - Getafe

Levante - Zaragoza

Deportivo - Valencia

Mallorca - Atlético

-Sunday 19:00:

Racing - Athletic

-Sunday 21:00:

Hércules - Sporting

Депортиво и Сосиедад ги сакам во Ла лига,другите кој сака нека лета :)

Колку курви плати Мурињо на судијата во Копа дел Реј?

Да го отепаат Алонсо за усна опомена,за да глуми Педро плати доста курви.А колку ги платил можеш да прашаш(знаеш каде).:)

Ви го заборавив домашниот, де потсети ме? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom