- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Мило ми е за Бетис,не ги личи нив во Сегунда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И големиот Реал Мадрид спадна на ниво од „дај шта даш“ :tv:narednata godina so novi frleni milioni povike srekja
„Ако пред почетокот на сезоната ми кажаа дека ќе го освоиме Купот на кралот, дека ќе бидеме вицешампиони и 1/2-финалисти во Лигата на шампионите, ќе се согласев“, призна Икер.
ahahhhaha covek da place ili da se smee na izjavata na iker![]()
Е не можен и Осасун аи Депор, Херкулес веќе им се пдридружи на АЛмерија. За последното место времето ќе покаже.Алмерија,Осасуна и Депор. Мои фаворити за Сегунда
Е не можен и Осасун аи Депор, Херкулес веќе им се пдридружи на АЛмерија. За последното место времето ќе покаже.
Јас па сакам да го видам Елче во Примера, секогаш ми биле симпатичен клуб, може и Гранада, само да не е Ваљадолид...
Селта е главенв ривал на депор, па не сакам ние ако отпаднеме они да влезат
Инаку претседателот на Сантандер побарал од играчите да им ја пуштат на Хихон и тоа јавно. Се тоа поради тоа што лани они им направиле таква услуга.
Немој да мислите дека и ваму нема местенки, последниве кола се повеќе како пазарење за бодови отколку вистинска борба![]()
Епа за жал желбата тешко дека ќе ти се исполниЗнам али сакам сите што ни откинаа бодови а се загрозени да ги невидим у прва лига![]()
Сарагоса се надевам нема,2007 не им се заборава.Епа за жал желбата тешко дека ќе ти се исполни
Али не очајувај и Сарагоса ви зема три бодаа ништо чудно и Леванте да наебе до крајот...