Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
narednata godina so novi frleni milioni povike srekja :)

„Ако пред почетокот на сезоната ми кажаа дека ќе го освоиме Купот на кралот, дека ќе бидеме вицешампиони и 1/2-финалисти во Лигата на шампионите, ќе се согласев“, призна Икер.
ahahhhaha covek da place ili da se smee na izjavata na iker :)
И големиот Реал Мадрид спадна на ниво од „дај шта даш“ :tv:

И Рајо Ваљекано е 99% прволигаш освен ако не се случи некое чудо па да ја загубат предноста од 9 бода над третата Гранада :)
Гранада игра одлично во последните кола и заедно со Ваљадолид се главните фаворити во плејофот. Жирона е на 6 бода од нив, па скоро и да нема шанси да влезе во бараж, па таму патници се Гранада, Елче, Селта и Ваљадолид, само ќе видиме кој кое место ќе го заземе до крајот на првенството. Селта играше одлично до пред десетина кола, и од тогаш им се случи фијаксо по што тимот значително ослабе и не верувам дека ќе успеат да победат во баражот...

Kaква Гранада бе,сакам Селта Виго пак да се вратат у Ла Лига. :)

Валекано нека доаѓа... другиве све у канта :)

Само да не оди досадниот Ваљадолид...

Алмерија,Осасуна и Депор. Мои фаворити за Сегунда
Е не можен и Осасун аи Депор, Херкулес веќе им се пдридружи на АЛмерија. За последното место времето ќе покаже.
Јас па сакам да го видам Елче во Примера, секогаш ми биле симпатичен клуб:), може и Гранада, само да не е Ваљадолид...
Селта е главенв ривал на депор, па не сакам ние ако отпаднеме они да влезат :)
Инаку претседателот на Сантандер побарал од играчите да им ја пуштат на Хихон и тоа јавно. Се тоа поради тоа што лани они им направиле таква услуга.
Немој да мислите дека и ваму нема местенки, последниве кола се повеќе како пазарење за бодови отколку вистинска борба :)

Е не можен и Осасун аи Депор, Херкулес веќе им се пдридружи на АЛмерија. За последното место времето ќе покаже.
Јас па сакам да го видам Елче во Примера, секогаш ми биле симпатичен клуб:), може и Гранада, само да не е Ваљадолид...
Селта е главенв ривал на депор, па не сакам ние ако отпаднеме они да влезат :)
Инаку претседателот на Сантандер побарал од играчите да им ја пуштат на Хихон и тоа јавно. Се тоа поради тоа што лани они им направиле таква услуга.
Немој да мислите дека и ваму нема местенки, последниве кола се повеќе како пазарење за бодови отколку вистинска борба :)

Знам али сакам сите што ни откинаа бодови а се загрозени да ги невидим у прва лига :)

Знам али сакам сите што ни откинаа бодови а се загрозени да ги невидим у прва лига :)
Епа за жал желбата тешко дека ќе ти се исполни :)
Али не очајувај и Сарагоса ви зема три бода :) а ништо чудно и Леванте да наебе до крајот...

Само Депор да не не напушта,не личи Ла Лига без Депор :)...

Епа за жал желбата тешко дека ќе ти се исполни :)
Али не очајувај и Сарагоса ви зема три бода :) а ништо чудно и Леванте да наебе до крајот...
Сарагоса се надевам нема,2007 не им се заборава.

barca.

cgfsdgfdsg.

gggggg1305310631.

dsfsdfsd.

aaaaaa1305310957.

wwwwwwwwww.

^ Еј браво, шо заебан си...вечерва сигурно ќе смуваш некоја, сефте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom