I
IBIZA SOUND
Гостин
za se ima prv patПосле 150 и кусур меча поразен е дома од ..
![]()
:tv:
Тоа е тоа, од коњ ... на магаре.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za se ima prv patПосле 150 и кусур меча поразен е дома од ..
![]()
:tv:
Тоа е тоа, од коњ ... на магаре.![]()
Знаеме дека сеуште се надеваш на пораз на Барселона вечерва и си правиш математики, како можете да стигнете до титула:tv:Да ама се ризикува повреда пред утакмица у ЛШ...
И дајте да видам ливче со уплатена 2ка, вака сите можеме да викаме дека сме предвиделе пораз на Реал... Тоа секое коло го предвидувате.
Ја освен пораз на Барселона на Бернабе, никаква друга надеж немам, во врска со Ла Лига.Знаеме дека сеуште се надеваш на пораз на Барселона вечерва и си правиш математики, како можете да стигнете до титула:tv:
Кој пиша дека има уплатено 2ка?
Одсега со ЧЕ порано ќе ги пишуваме типовиве наши, барем некоја пара да земаме на гатањевоПочесто вака...може![]()
Никаде не реков дека ја имам уплатено јас само пишав -8 со 3 прашалнициДа ама се ризикува повреда пред утакмица у ЛШ...
И дајте да видам ливче со уплатена 2ка, вака сите можеме да викаме дека сме предвиделе пораз на Реал... Тоа секое коло го предвидувате.
Chao Li Ga изгледа официјално потпишал за Реал?Незнам колкав оптимист треба да бидеш за да очекуваш титула после натпревароти со Деопортиво на Реал, али ај. И така ми беше избришана титулава, него за рекордот ми е![]()
Chao Li Ga изгледа официјално потпишал за Реал?
A за Chao Li Sa за во Барса ти реков, дека се само шпекулации:tv:
Пу-Ши Ку Ро е исто добар,ви го препорачувамChao Li Ga изгледа официјално потпишал за Реал?
A за Chao Li Sa за во Барса ти реков, дека се само шпекулации:tv:
Намерно изгубија за да не ја остават Барса да го сруши рекордот на Мурињо :tv:
Пу-Ши Ку Ро е исто добар,ви го препорачувам
Абе неителигентен прост еден шо к..ац јадеш житарици ако имаш да кажеш нешто за Примера кажи ако не фаќај пато накај дома...