Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
После 150 и кусур меча поразен е дома од ..

images

:tv:

Тоа е тоа, од коњ ... на магаре. :toe:
za se ima prv pat :) :) :)

Да ама се ризикува повреда пред утакмица у ЛШ...
И дајте да видам ливче со уплатена 2ка, вака сите можеме да викаме дека сме предвиделе пораз на Реал... Тоа секое коло го предвидувате.
Знаеме дека сеуште се надеваш на пораз на Барселона вечерва и си правиш математики, како можете да стигнете до титула:tv:
Кој пиша дека има уплатено 2ка?

Знаеме дека сеуште се надеваш на пораз на Барселона вечерва и си правиш математики, како можете да стигнете до титула:tv:
Кој пиша дека има уплатено 2ка?
Ја освен пораз на Барселона на Бернабе, никаква друга надеж немам, во врска со Ла Лига.

Незнам колкав оптимист треба да бидеш за да очекуваш титула после натпревароти со Деопортиво на Реал, али ај. И така ми беше избришана титулава, него за рекордот ми е :)

Почесто вака...може :)
Одсега со ЧЕ порано ќе ги пишуваме типовиве наши, барем некоја пара да земаме на гатањево :):helou:
Да ама се ризикува повреда пред утакмица у ЛШ...
И дајте да видам ливче со уплатена 2ка, вака сите можеме да викаме дека сме предвиделе пораз на Реал... Тоа секое коло го предвидувате.
Никаде не реков дека ја имам уплатено јас само пишав -8 со 3 прашалници :)
mlk2.gif

Намерно изгубија за да не ја остават Барса да го сруши рекордот на Мурињо :tv:

Незнам колкав оптимист треба да бидеш за да очекуваш титула после натпревароти со Деопортиво на Реал, али ај. И така ми беше избришана титулава, него за рекордот ми е :)
Chao Li Ga изгледа официјално потпишал за Реал?
A за Chao Li Sa за во Барса ти реков, дека се само шпекулации:tv:

Chao Li Ga изгледа официјално потпишал за Реал?
A за Chao Li Sa за во Барса ти реков, дека се само шпекулации:tv:

ЧЛГ беше одамна дојден, ама тренираше заедно со Кака :pos:

Пу-Ши Ку Ро е исто добар,ви го препорачувам

^
Кога Господ делел смисол за хумор некој шетал со чадор во балон влезен......
П.С. Знаете Мурињо можда изгуби за да може на раат да гледа Милан - Интер, да не биде зафатен со славењето :)

Aј што свршија хејтери на Реал вечерва, туку и хејтери на Мурињо испосвршија... којзнае колку сперма им се собрало за 9 години... :tv:

Абе неителигентен прост еден шо к..ац јадеш житарици ако имаш да кажеш нешто за Примера кажи ако не фаќај пато накај дома...

Иначе денешниот пораз беше крај на Примера, нема шо повеќе да се прават калкулации, Нека и е честито титулата на Каталонците ќе се пресметаме во финалето на купо се надевам и у ЛШ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom