Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене !? На четири работи. Гаго, на , петардата, и на просекот на IQ на судиите у Шпанија... па и на мнозинството од вас :)
Top si kis4e mwa....
Инаку не ја гледав така да судии и такви работи не коментирам. Реков дека поопасни се утакмиците со Севиља и Виљареал отколку со Валенсија и така испадна. Со Виљареал ако тепаме титула е скоро сигурна кај нас.
Не верувам Мадрид да не киксне до крај еве и да ставам нивна победа во Ел Класика тоа се 2 бода предност што значи пак до крај на сезона треба да чекаат два кикса на Барса (од кои една нерешна) или еден кикс (еден пораз). Ама рано е за математики има време...
П.С. Др.Часе друже која уста ја имаш не си свесен ееееј.

Ги впишавте бодовите од Хихон но ви земаа два ( им земавте патем поубо речено ) нејќам да правам калкулации ама не е убаво ни од ваша страна ни он наша да се впишуваат поени на контата од неодиграни утакмици. Сепак фудбал е....

спорт во кој Мурињо секогаш победува :)

sega za sega da si uzivame na vrvot na tabelata, a za ponataki ke ja misleme :)
kako i da e puyol ke zazdrave na vreme za da go digne peharot :)

Ги впишавте бодовите од Хихон но ви земаа два ( им земавте патем поубо речено ):)

Хаха, за Хихон е долга прикаска. Можеш и во фан-клубот да видиш дека 4-5 дена пред утакмицата со Хихон со 100% сигурност тврдев дека во најдобар случај ќе извлечеме нерешено, а големи се шансите за пораз. :)

sega za sega da si uzivame na vrvot na tabelata, a za ponataki ke ja misleme :)
kako i da e puyol ke zazdrave na vreme za da go digne peharot :)

Како можиш да бидиш толку сигурен бе Гоче ? Има уште до крајот.
Би било убаво и интересно барса сеа да киксни па Ла Лига да биде повозбудлива до крајот ! :) :smir:

Би било убаво и интересно барса сеа да киксни па Ла Лига да биде повозбудлива до крајот ! :) :smir:
За кого како. Еве пример мене не ми треба да биде интересна Ла Лига, само нека освојува Барса :)

Па, како не е возбудлива Ла Лига? Види колку екипи се борат за опстанок. :tv:
Шо мора да има неизвесност и за титулата, доволно интересно е во долниот дел на табелата.:icon_lol:

neznam dali ako real e na mestoto na barsa ke mislis vaka

:pos::pos::pos:
Не е човек да пише на темава....цело сандаче му се полни после со цитати :):):)

Abidal será operado el viernes de un tumor en el hígado.

тумор на дроб !? Аман бе... мразам кога некој има „нефудбалска“ повреда, макар и што овој е играч на Барселона, човек е.

Animo Abidal!

Лелеле премногу лошо :( нека заздрави комплетно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom