Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу каква утакмицааа...:vozbud:
Браво за Севиља за борбеноста. А судијава ги оштети и едните и другите, на крајот и таму е нерешено :toe:

Абе ај доста малери правиш :)

упс :)):)
судијата дрогиран, имаше ептен шанси, во второ од двете страни, негредо после голот леле каква шанса паднат беше валдез :D кур ве боли имате фора да си праите киксови

башка реал секад досеа кикснува следната од киксот на барса

Какву скапани судии судат во Шпанија маме им ебам,инаку второ полувреме имаше атомски фудбал а атмосферата како и секогаш одлична.Право дерби.Инаку сега на +5 е доста поинтересно барем до Класико да остане вака да биде жустро.

Почнаа и на Барса резултативе у ЛаЛига да и бидат у бинарен систем... :pos: (шала де :))

А и педери испаднавте сеа, поарно да тепавте, вака лажна надеж давате... :icon_lol:

Која реализација имаме човече! :cuc:
Е, ова е тој вистински тотален фудбал. Од 952 удари кон голот да можеш 1 гол да дадеш.:icon_cool

П.С. Очекувам црвено од Акси.

Среќа што на Иниеста касно му текна да шутира од далечина.... иначе да пробаа порано ќе ја наполнеа Севиља. Но сакаат флиперашки голови да влезат со топка во гол ..

Одлична утакмица, уште еднаш беше демонстриран начинот на кој може да се освојат бодови против Барселона: со многу трчање, желба и мотивација! Најреален резултат беше 1-1, бидејќи и едните и другите имаа 100% шанси. Севиља демонстрираат огромна мотивација на домашен терен против Барса... Лани за малце ќе им извадеше нерешено, и тоа со играч помалце.

Ќе биде интересно до крајот на сезоната !!!

Барселона од потешките утакмици има гостување кај Виљареал !!!

Реал Мадрид има гостувања кај Атлетико Мадрид , Севиља , Виљареал , Валенсија и Атлетик Билбао !!!

Сега за сега 5 бода разлика !!!

Како по навика ко ќе ја играм Барса, тие не победват :toe:

Среќа што на Иниеста касно му текна да шутира од далечина.... иначе да пробаа порано ќе ја наполнеа Севиља. Но сакаат флиперашки голови да влезат со топка во гол ..
recisi po sekoj natprevar go pisam i jas toa
mnogu sansi mu ispagjaat kako taa na iniesta i nikoj ne saka da sutira od dalecina,a ponekogas moze da bide mnogu korisno no ete toa ti e :)

Ах бе Виљареал...1-1 со Гијон...:jaj:

Како по навика ко ќе ја играм Барса, тие не победват :toe:

Те молам не ја играј веќе :)

Абе добар фудбал имаше ама катастрофа се судиите,ги оштетија и двата тима.
И како што спомна ЧЕ во последните натпревари имаме грозна реализација...ајде со Гетафе имаат шанса да дадат повеќе голови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom