Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не разбирам што се расправате за судиите и за судиските одлуки кога и знаете самите дека и тие не се компјутерски програмирани да не грешат и плус се да беше како подмачкано(како на ПЕС) повторно Барселона ќе беше екипата која доминира и кога лесно ги победува екипите за разлика од Мадрид каде се мачат против помалите екипи во Шпанија на гостински терен!

Инаку да, apidrone е еден од најобјективните фанови во мадридскиот фан клуб. Верувам дека сите едвај чекаме да прочитаме негов пост:)

Може некој да најде ситуацијата против Депортиво кога Пепе добил жолт? Гледам се дискутираше околу тоа, као Пепе удрел намерно некого. Не бев у можност да ја гледам утакмицата.

0:40...

:pos2:
И ова ли е за црвен???? Па и Пато истово го напрае против Наполи, па на никој глас не му се слушна дека требал црвен да добие. Абе ајде, барем еднаш бидите реални. Што курац бараше играчов на Депортиво да си ја носи топката, барем да ја остаеше кај што беше. А не се прае “Француз“, па после крив му е некој друг.

Не за црвен ама жолт у најмала рука заслужи. Пепе е голем ретард и треба малу да си ја среди главата (=

Кога? Конкретни примери...барам.

Исфрустриран од Бускетс кој на речиси секоја одлука се жалеше кај судијата, а и на секој допир вртеше по неколку кругови на теренот.

Конкретен пример: жолт кога доби Меси, со однесувањето на играчите на Барселона кај судијата требаше сите да добијат!
Дури и раката му ја тргаа да не ја дигне со картонот.

--- надополнето ---

кои комплекси, ццц едноставно не можете да се помирете дека барселона е едноставно најдобра екипа, па ај ќе јадеме го*на дека судиите се секогаш на нивна страна, а незнаеш ни да измислеш нешто подобро. играчите се жалиле околу судијата, па ти на која дрога си дечко, ај молим те смири си комплекси оти инфаркт ќе добиеш

Иди лечи се бе!

Исфрустриран од Бускетс кој на речиси секоја одлука се жалеше кај судијата, а и на секој допир вртеше по неколку кругови на теренот.

Конкретен пример: жолт кога доби Меси, со однесувањето на играчите на Барселона кај судијата требаше сите да добијат!

Човек, да му покажеш жолт картон на мирниот Меси е преседан! Кога играл кутриот грубо !? Не, не, никој не смее нему да му покажува картони, а недај Боже да го удри... :nesvest:

и сеа очекувам некој каталонец да ме цитира и да го стави gif-от со Меси и наочарите.

Абе ај остајте ги нека филозофират, шампиони сме, за се друго ама ич не ме интересира. Рамос на сред камп ноу скоро ги нокаутираше колегите од репрезентацијата, Пепе пред 2 сезони крвнички го маваше на тој од Гетафе, па они нашле тука да ми зборат за кодекс на однесување на терен, и за прљава игра. Единствени 2ца играчи шо ценам од реал се Касиљијас и оној шо сеа игра за Шалке, се друго им е шкарт во клубот од чистачите на стадионот, па се до Перез.

А фановите на Арсенал па шо се мешат у тема за примера? Титулата некни пред очи им избега, класични аматери. Шо мерак ќе ми биде да ги победиме со 1-0 со гол во 93+ и тоа од офсајд.

Човек, да му покажеш жолт картон на мирниот Меси е преседан! Кога играл кутриот грубо !? Не, не, никој не смее нему да му покажува картони, а недај Боже да го удри... :nesvest:

и сеа очекувам некој каталонец да ме цитира и да го стави gif-от со Меси и наочарите.

aj kazi mi koga messi igral grubo navedi mi barem 1 primer?

Ха-ха ! Овие последните 3 години на вас ви се синоним за плачење. Ве убиваме во секој сегмент.
Вас ви е тоа заштитен знак секоја година. Де Милито бил во офсајд, де Меси не бил во офсајд, де овие играле бункер, де ова, де она... Ми се сере од такви лицемери кои нонстоп плачат за нешто, а мрчат други кога го спомнуваат истото, ама за својот тим.

--- надополнето ---

Иди лечи се бе!
Дај бе не биди смешен. Бускетс се бунел на секоја одлука? Дали си сериозен?
А со право се бунеа, кога Меси доби жолт картон.
Затоа што, кога во прво полувреме легаше Алвес, Валенсија продолжи со напад, после иста ситуација, судијата ја прекинува играта.

tumblr_l9dkmyZMvQ1qzvxm5.gif

Абе ај остајте ги нека филозофират, шампиони сме, за се друго ама ич не ме интересира. Рамос на сред камп ноу скоро ги нокаутираше колегите од репрезентацијата, Пепе пред 2 сезони крвнички го маваше на тој од Гетафе, па они нашле тука да ми зборат за кодекс на однесување на терен, и за прљава игра. Единствени 2ца играчи шо ценам од реал се Касиљијас и оној шо сеа игра за Шалке, се друго им е шкарт во клубот од чистачите на стадионот, па се до Перез.

А фановите на Арсенал па шо се мешат у тема за примера? Титулата некни пред очи им избега, класични аматери. Шо мерак ќе ми биде да ги победиме со 1-0 со гол во 93+ и тоа од офсајд.

Ај немој многу да кењаш за Пепе, он има тренирано на времето Бокс и дозволено му е:tv:

Апидрончо брат, се гледа твојата напатија од Меси, дури почна да постираш клипови каде за малце ќе можеше и кариерата да ја заврши. На никој не му посакувам повреда, па макар играл и за вашиот посран клуб. Не гледам некој од фановите на реал толку да се кара тука, како ти што дигаш галама цела недела веќе. Паднал Меси, се бунел за жолт картон, и шо?? - Вашиот КР на секој контакт бара нешто, само шо на него тоа му е секојдневие и сите сме навикнати и затоа не се ни коментира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom