Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
леле црно - утнат плави (azzuro) се пишува, ама млад си ќе научиш.. не го тупи у темава со мурињо + интер..не си ми јасен, Мурињо СИ ОТИДЕ од Милано. и оваа година е понижен у секој поглед..
да се вратам, рано е за влечење крајни линии ама овој пораз ќе ги бутне играчите сигурно..и ме интересира кој е крив сеа, според големиот Мур? дали ќе излезе со ливче со 14 грешки? или ќе признае дека посрал со екипа на 17 место, екипа шо не победила од Ноември? исто како што посра и со екипа на 19 место..

Иначе јас тука никаде не ги спомнав Барселона и Мадрид туку директно му реплицирав на Сасуке за неговиот пост што нема врска со тие вашите интриги помеѓу фановите на Мадрид!

Шо е сега, ние сме ви криви шо заостанувате 7 бода? Па и ние кога изгубивме од Херкулес ни прикачувавте слики и разни срања, 512 табели и други глупости, дај сега не се нервирајте многу. Иначе, сношти каков гол Роси постигна, браос за детено.

Барселона 58, Реал Задрид 51, Виљареал 45 :) интересно интереснооо

Тоа ме засега, како ланскиот снег :)

A aко се повтори сезона 06/07,тогаш што ќе прајме :)
Две можности:):
1. Ќе се разбудиме сите од тој сон што го сонуваме и сите среќни и весели ќе бидеме:)иии наспани:)
2. Ние ќе си ќутиме, а вие сите ќе ставате сликички, вицови и други интелигентни досетки:)

^Е така де :smir:

Иначе вечерва мислам дека Расинг ќе ги демолира Валенсија. :)

ова не е за смеење за плачење е , засрамота е ова .... резили!

Шо резили, во Премиер гол признаа со топка одбиена од балон, не па ова :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom