Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Што сакаше авторот да каже?
Иначе и табелата е интересна.

Што сакаше авторот да каже?
Иначе и табелата е интересна.

Па знаеш колку е интересно да се чита за колку километри имало од Памплома до П.М, па назад... туф за читање е феноменално.

Па не читај бе,никој не те тера.

escudo_221_1.png
:)

Се надеваме вечерва на уште една победа на Валенсиска екипа над екипа од главниот град на Шпанија. :)
Ништо а? :tapp:

Немаше никаква игра Валенсија така да постено си изгуби,честитки до фановите на Реал!Роналдо ѕвер..

Последните кола не се расположени навивачите на Реал. Обично ова време веќе имаше постирано 5-6 табели. :):)

cudno cudno cudno
nema nitu eden navivac na real da kaze nesto za ronaldo i real i da ja stavat tabelata :):)
izgleda se uste se vo sonot na BARCELONA :):)

P.S. nisto od sluzbenata :)

Роналдо е битно пред миџетот, сеуште :P

ako neka si bide ronaldo pred messi :)

P.S.ke stavi nekoj tabela da vidime kako stoe,eve navivacite ne real ic ne se humani da stavat tabela ili, pak mene ke me macite da ja stavam :)

Madridski mediji traže da se Barceloni oduzmu bodovi zbog kašnjenja!

Nakon što su sinoć shvatili kako Barceloni ne može niko ništa, štampa iz Madrida (čitaj AS i Marca)
očajnički pokušavaju u svojim namjerama da se Blaugrani uzme bar neki
bod. Kad ne može na terenu, uvjereni su, može administrativnim putem.
Posljednji "motiv" je zakašnjenje Barcelone na meč u Pamploni sa
Osasunom. Utakmica je počela sa 45 minuta zakašnjenja zato što je Barca stigla na stadion "Reyno de Navarra" nešto prije 20 sati - kada je
utakmica trebala već da počne. AS i Marca pozivaju se na pravilo takmičenja koje kaže da zakašnjenje od pola sata donosi poraz službenim rezultatom 3:0.
Nakon velikog nesporazuma (ili sporazuma između dvije prijateljske strane u Madridu), Barcelona je sinoć vodila i dobila borbu protiv vremena, i to u velikom stilu. Osasuna je pometena, baš kao i Real u prethodnom meču.
Igrači Osasune očekivali su, nakon pređenih 500-tinjak kilometara,
umornu Barcu i svoju pobjedu. Međutim, od toga nije bilo ništa.
Ne sumnjamo kako će se se u narednim danima na "Kraljevsku"
fudbalasku federaciju Španije vršiti mnogobrojni pritisci kako bi se,
koliko-toliko, Barcelona pokušala zaustaviti na putu ka svojoj trećoj
zaredom tituli prvaka Španije.

Си има правила, саат пред утакмица треба да се на стадион, не од автобус на терен да идат. Коа можеа другите екипи на време да си стигнат незнам зошто треба на Барса да и се попушта...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom