Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
"A до него во нападот се најде играч кој има потекло од Реал Мадрид (од каде што бил отфрлен, бидејќи во него не виделе надеж)."

Абе ако не знаете зошто Ето не остана у Мадрид, што го дрвите не ми е јасно?
ti ke ni kazes be :)

уште не почнал натпреварот бедава од навивачи за реал се жалат на судијата. Идите лечите се бе. БЕДА! Недајбоже да не им се досуди фаул, има револуција да дигна на форумов. И кога некогаш вашата мила Кристина ќе напрае нешто против Барса како што Меси прае против реал на свака јебана утакмица, тогаш ќе можете да мрсите муда =]

уште не почнал натпреварот бедава од навивачи за реал се жалат на судијата. Идите лечите се бе. БЕДА! Недајбоже да не им се досуди фаул, има револуција да дигна на форумов. И кога некогаш вашата мила Кристина ќе напрае нешто против Барса како што Меси прае против реал на свака јебана утакмица, тогаш ќе можете да мрсите муда =]

Абе 2 пута у година ги гледаш барса (само против Реал), не паламуди :):):)

Абе 2 пута у година ги гледаш барса (само против Реал), не паламуди :):):)
:pos::pos:

Морав.. :icon_lol:

"A до него во нападот се најде играч кој има потекло од Реал Мадрид (од каде што бил отфрлен, бидејќи во него не виделе надеж)."

Абе ако не знаете зошто Ето не остана у Мадрид, што го дрвите не ми е јасно?

Епа, ајде објасни ни. Да речеме дека не знаеме. Објасни ни.

Ајде кажувај услови...

Конкретно за Барса? Пошо гледам си за каталонците, па ајде да се обложиме за тој дуел.

Реал губи или е нерешено, месец дена носам аватар потпис и тајтл по твоја желба. И обратно.

Ферски ќе си играме бе.Барса тепа,јас носам аватар,тајтл,потпис по твоја желба,Реал тепа ти носиш,ако е нерешено никому ништо.

Ферски ќе си играме бе.Барса тепа,јас носам аватар,тајтл,потпис по твоја желба,Реал тепа ти носиш,ако е нерешено никому ништо.

За мене, како навивач на Реал веќе 15ина години, во оваа ситуација, нерешено со Барса не ми прај ќејф. Ама ајде, договорено.

Не треба обратно кладбата?:) (или многу ми се спија па не догледувам)

Леле пичкарски кладбии, ја знаете кладбата од пред две лета меѓу мене и миланез? :D

Леле пичкарски кладбии, ја знаете кладбата од пред две лета меѓу мене и миланез? :D

Не верувам дека сега некој би се согласил на таква кладба :pos:

Не треба обратно кладбата?:) (или многу ми се спија па не догледувам)
Обратно треба
MsgPlus_Img0288.png

Јас би го замолила победникот во кладбата да ја сподели, нејќам да крадам таква чест :) Мислам дека имав и принтскринови, ама ми се изгубија со милион форматирања од тогаш :D

Кладбата беше кој изгуби да бара да му го избришат профилот од администрацијата, се кладевме дали кака ќе дојде во реал или не, јас им верував на марка :D, Али после се договоривме со Миланез и не го избриша.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom