Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе.Извади факти,докази...ако си во право,ќе ти кажам така е...а не овака,нејќам да идам против твојот инает.

Него,работата е во тоа,што неможеш да ме демантираш.

Барса се најдобар тим во Шпанија последниве две години, Реал беа две години пред тоа, за оваа година ќе видиме после 20ти мај кој е најдобар, или кога и да завршува сезоната, до тогаш можете само да терате вакви безвезални муабети на темава. :toe:

Види, јас у мојот пост пишав сега, значи моментално, а моментално знаеш како стои табелата у Примера... па и ефектот во ЛШ...

А и темава е за 2010/2011 глупо е да збориме за порано што било...

Види, јас у мојот пост пишав сега, значи моментално, а моментално знаеш како стои табелата у Примера... па и ефектот во ЛШ...

А и темава е за 2010/2011 глупо е да збориме за порано што било...
Aјде ајде,знаеме сите што мислеше.
За кој е моментално подобар,ќе видиме за 10 ден.

Незнам што терате такви муабети,што било било,гледајте сега како стојат работите.....

Јас единствено знам дека МОРАТ да побдиме со Барса.......зш во рок од 7 кола ќе играме против Виљареал,Севиља,Валенсија.......реално е да се очекува кикс.....така да ако тепаме со Барса ќе имаме + 4 бода,и поопуштено можиме да влезиме во дуел со претходно споменатите екипи.Ова е клучен натпревар,бидејки веќе 3 години бодовната разликата помеѓу Реал и Барса се зголемува после неговото одигрување(пред 3 години Реал избега на + 7.........а последниве 2 Барса на +3))

:vozbud:5 години од шоуто на Бернабеу:vozbud:

Не знам колку од вас се сеќаваат, ама на денешен ден, 19 ноември, 2005 година, еден многу, многу расположен играч, кој повеќето го знаеме како Роналдињо('малиот Роналдо') си поигруваше со целата екипа на 'големиот' Реал од Мадрид, и тоа на негов терен, на моќниот Сантијаго Бернабеу.

Момчето, Роналдињо, кој во Барселона пристигна како утешна награда(заради еден неуспешен трансфер на играч кој заврши во Мадрид), а до него во нападот се најде играч кој има потекло од Реал Мадрид(од каде што бил отфрлен, бидејќи во него не виделе надеж), Самуел Ето.
'Безнадежниот' Ето, во 14 минута го отвори резултатот во 151то лигашко ЕлКласико и им ја намали надежта и довербата на домашните фанови во силата на Реал Мадрид на тој натпревар.
После тоа, следуваше едно шоу на Роналдињо, кој им даваше употи на играчите на Реал за во костозглобна во Охрид.
Таа негова магија и неверојатна игра, 'малиот' Роналдо(Роналдињо) ја круниса со 2 гола. Откако домашната публика целосно ја изгуби довербата во своите играчи, после 2от гол на Роналдињо(резултатот 0-3) следуваше станување од своите места и бурно поздравување на магионичарот со бројот 10, со аплауз од домашните фанови на Реал Мадрид, нешто што дотогаш го имаше добиено само Диего Марадона.

Момент, кој навивачите на Барселона(а богами и оние на Мадрид:)) ќе го памтат долго време:
aplausos.jpg

Абе вие заборавивте дека има уште едно коло пред Ел Класико???

Ако Реал тепа против Барса (а ќе тепа) ја освојува титулата.
Некој за кладба дека Реал зема 16 бодови во следните 6 утакмици, вклучувајќи победа против Барселона?

"A до него во нападот се најде играч кој има потекло од Реал Мадрид (од каде што бил отфрлен, бидејќи во него не виделе надеж)."

Абе ако не знаете зошто Ето не остана у Мадрид, што го дрвите не ми е јасно?

Ако Реал тепа против Барса (а ќе тепа) ја освојува титулата.
Некој за кладба дека Реал зема 16 бодови во следните 6 утакмици, вклучувајќи победа против Барселона?
Ајде кажувај услови...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom