Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред 30 години со Албасете 1-1 ама пиевте 11 гола :D :D

:pos2::pos2: Тооооо царе:pos2:

--- надополнето ---

Пред 2 сезони изгубивме од Нумансија, ама после кркавте 8 гола. :pos:

Убаво ти пиша Армин, само заборавил уште нешто, вие во два натпревара 8, а ние во еден 11 комада, пфффффффф...

Да кажам и јас нешто за Ел Класико...
Знам дека ќе биде пеколно,ќе има добар фудбал за гледање и голчиња.....
Еве и од мене едно клипче : Еnjoy :)

:tapp:Како прво тоа е 1943 година и според моите пресметки тоа се случило пред скоро 70 години, а не пред 30(:uvo:).
А, како второ, ние во дуелот 2-6 и сега имаме 10 исти играчи(костурот на екипата), а вие тогаш(според твојата весела математика, пред 30 години, иако реално е дупло повеќе:icon_eek:) и сега немате ниеден ист играч! Или имате?? :pos:

Дајте доказ бе за 11:1 или колку и да е било(видео секако) :icon_lol:

Се ближи 29ти ајде јадете кака после нигде ќе ве нема, ќе има шоу од Роналдо! :)
Се знае кој се најдобрите.

Siempre Real Madrid!
:pos::pos::pos::pos:
Eве го овој,што се јавува само пред Ел Класико.
Ај ако не ме мрзи,ќе побарам твои постови од последниве натпревари.

Што кур замарате толку бе, тепале 4 по ред и мислите Господ за муда сте го фатиле. Или заради тие 4 мислите дека цел живот ќе тепате? Не забраајте, пред 2 год. го јадевте 4-1, колку да ве потсетим. Да ви е*ем детските муабети.

Пред 2 години беше 2:6.

Немојте со минатото бе. Се утепавте од фалење дека Барса била најдобар тим на минатата деценија... па Реал беше најдобар на цел век ако е за тоа...

И не тресете зелени во врска со судијава, да беше некој што не ви е по мерак ќе наполневте 10 страни до сеа со кенкања и жалби како судиите му помагаат на Реал... и нема врска што е Ел Класико па неможел да биде пристрасен, една лоша одлука може да го сврти натпреварот.

Пред 2 години беше 2:6.

Не ти замерам, толкав ти е капацитетот. Пред 2 години, а не пред две сезони. Размисли пред да реплицираш, не само да се најдеш у муабет и да се праеш овде паметен.

Натпреварот се играше во Мај 2008.

Натпреварот се играше во Мај 2008.

А сеа која година смо?? Оууу забраев, 2012 смо...:tapp:

А иначе 2-6 заврши на 2 Мај 2009, ама ти реков не ти замерам. Освен да мрсиш муда незнаеш ништо друго.

Ноември 2010,значи 2 и пол,заокружуваме на 3.

Демантирај ме дека не сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom